Menu

Limburg Unlimited

donderdag 6 december 2018

Afgelopen dagen heeft u het wellicht al via onze social media kanalen gelezen, maar VVV-Venlo gaat de beurs op. In samenwerking met NBI International organiseren we Limburg Unlimited. Limburg Unlimited is hét zakelijke netwerk event van Limburg en de Euregio, het platform om Limburg in al haar kracht te laten zien en te ontmoeten. Een platform voor ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijs, overheden en internationale gasten met affiniteit voor kansen en duurzame oplossingen.

Onze eigen VVV-Venlo Businesslounge
Als VVV-Venlo zijnde, zijn wij super trots om onderdeel uit te gaan maken van dit grootschalige event met onze eigen VVV-Venlo Businesslounge, hét plein voor en door het VVV-Venlo Netwerk. Een plein, waar vele nieuwe verbindingen gelegd zullen gaan worden, maar waarbij wij ook het vizier naar buiten toe richten. Want ook buiten ons netwerk liggen vele kansen die we kunnen gaan benutten op dit evenement.

De afgelopen jaren zit onze club in de lift. Sinds het kampioenschap en onze goede prestaties in de Eredivisie in combinatie met onze stabiele (werk)organisatie, is ons zakelijk netwerk aanzienlijk gegroeid. Met inmiddels ruim 400 partners zijn wij het grootste en meest toonaangevende netwerk in de regio. Binnen dit netwerk zijn wij continu bezig om zoveel mogelijk verbindingen te leggen tussen partners. Hiervoor organiseren wij diverse business events en hebben we een zeer aantrekkelijk businessapp. Maar uiteindelijk is face to face contact nog altijd van enorm belang. Dit face to face contact zal dan ook centraal staan op ons plein, want zaken doe je met mensen en mensen maken het verschil.

Neem contact op met uw accountmanager
Door de enorme groei van ons netwerk, zijn er vele nieuwe gezichten en bedrijven. Deze willen we graag samenbrengen in de VVV-Venlo Businesslounge op Limburg Unlimited editie 2019. Heeft u als partner van VVV-Venlo interesse om onderdeel te worden van dit plein neem dan contact op met uw accountmanager. Deze zullen de komende periode contact met u zoeken om de mogelijkheden voor een beursstand te bespreken.

Diverse topevenementen
Naast de aantrekkingskracht die VVV-Venlo heeft tijdens Limburg Unlimited, zal de sfeer en gezelligheid van ons stadion doorgetrokken worden naar de beursvloer. Wij zullen het bruisende middelpunt zijn met  de gastvrijheid die u van ons gewend bent. Tevens zullen er verbindsessies en een hoogstaande TOP-Ontmoeting worden georganiseerd.

Limburg Unlimited zal plaatsvinden in de Evenementenhal in Venray op woensdag 8 en donderdag 9 mei 2019.

Deelnemen aan Limburg Unlimited? Klik hier en meld je aan! Vul het deelnameformulier in en verzend het naar uw accountmanager. Wilt u meer informatie ontvangen, bekijk dan de brochure.

mf2