Menu

Meld je aan voor de FIFA 21 workshop

woensdag 23 september 2020

Op 6 oktober zal de nieuwste edititie van FIFA worden gereleased: FIFA 21. Om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen van het spel organiseren wij in de herfstvakantie een driedaagse esports workshop, van 21 t/m 23 oktober. Deze workshops worden in samenwerking met onze partner Esports School georganiseerd.

De eSports-School creëert een unieke relatie tussen gaming en fysiek sporten in een trainingskamp van drie dagen. Kinderen en jongeren tussen 12-18 jaar trainen met esporters en trainers hun concentratie, fysiek en het vermogen rondom het virtuele spel. In drie dagen tijden zullen onze esporters tips en tricks geven en laten zij alle geheimen zien uit het spel. 

Programma
Elke dag van 10:00-16:30 uur krijgen de deelnemers een vol programma waar ze in groepjes zowel op gaming als op fitness gebied getraind zullen worden. Na de lunch volgt op de eerste dag een uitleg hoe je op een verantwoordelijke manier speelt, de tweede dag een cursus over de gezonde voeding en op de derde dag een tactiek/formatie presentatie van onze esporters.

Aanmelden
Wil jij zo snel mogelijk de beste worden in FIFA 21? Wil jij alle tips en tricks kennen? En wil jij leren van de esporters van VVV? Meld je dan aan voor deze driedaagse esports workshop!

De kosten voor deze esports clininc bedragen € 149,-. Dit is inclusief lunch, drinken, een polo en een esports goodiebag. 

Meld je nu aan via de website van esports school.

mf2