Menu

Met je vriendengroep in de spelersbus

vrijdag 18 januari 2019

Een nieuwe spelersbus! En jij kan daar als allereerste fan in gaan zitten. Jij en jouw vrienden worden thuis opgehaald en als echte VVV spelers naar het stadion gebracht om daar de wedstrijd VVV-Venlo - FC Emmen te kijken op zaterdag 26 januari om 20.45 uur. Uiteraard worden jullie ook weer naar huis gebracht.

Wat moet je doen
Elke vriendengroep, groot of klein, mag zich opgeven en iedereen maakt kans. Opgeven kan door onder ons Facebookbericht te reageren en al je vrienden te taggen met wie jij met de spelersbus naar de wedstrijd wil komen.

Hoe werkt het
Op woensdag 23 januari worden de winnaars bekend! Daarna zal er contact worden opgenomen om de details te bespreken. Meerdere vriendengroepen maken kans, tot de bus zijn maximale capaciteit heeft bereikt. Op zaterdag 26 januari gaat de spelersbus rijden om alle vriendengroepen die gewonnen hebben op te halen. Zorg er als vriendengroep voor dat je een verzamelpunt hebt waar de bus langs kan rijden om zo efficiënt mogelijk te rijden. De bus zal ongeveer een uur voor aanvang van de wedstrijd arriveren bij Covebo Stadion - De Koel -.

Iedereen in de bus krijgt automatisch toegang tot de wedstrijd, ongeacht of iemand al een kaartje of seizoenkaart heeft.

Wie maakt kans
Iedere vriendengroep van 4 tot en met maximaal 10 personen maakt kans, zolang jij je vriendengroep tagt via Facebook!

mf2