Menu

Mifa FIFA Launch Event

woensdag 22 september 2021

Vrijdagavond 1 oktober zal er na lange tijd weer een VVV Esports event plaatsvinden. Bij VVV Esports hoofdsponsor Mifa Aluminium zal er onder aanwezigheid van oud-esporter Nick Cooiman gestreden worden voor mooie prijzen.

Na alle online initiatieven kun je nu eindelijk weer je tegenstander in de ogen kijken terwijl je een potje FIFA speelt. Op vrijdag 1 oktober presenteert EA Sports het gloednieuwe FIFA22. Een mooier moment, om na lange tijd weer een FIFA toernooi te spelen, is er niet!

Het Mifa FIFA 22 Launch Event zal plaatsvinden bij hoofdsponsor Mifa Aluminium in Venlo. Deelnemers vanaf 16 jaar oud kunnen zich hieronder opgeven om deel te nemen aan het toernooi. Het belooft een mooie avond te worden, waar Nick Cooiman aanwezig is, zijn expertise zal delen en graag de strijd aangaat in een potje FIFA. Naast het spelen van FIFA 22 is er ook de mogelijkheid om een uniek kijkje te krijgen achter de schermen bij Mifa Aluminium. Er zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje. Al met al belooft het een mooie avond te worden, met grote FIFA-spelers, gezelligheid en natuurlijk geweldige prijzen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Houd de socials van VVV Esports in de gaten voor de komende events!

mf2