Menu

Mifa verlengt hoofdsponsorschap eSports

vrijdag 8 november 2019

Met trots kunnen wij vermelden dat Mifa haar hoofdsponsorschap van het VVV-Venlo eSports team heeft verlengd. Na een succesvol eerste jaar als hoofdsponsor ziet Mifa alleen maar meer kansen om hun naamsbekendheid te vergroten.

Mifa is een hoogwaardig technologisch bedrijf dat voor méér dan 1000 klanten werkt, waaronder Porsche, Tesla, Airbus en Boeing.

Met het hoofdsponsorschap van het VVV eSports team willen we onze naamsbekendheid vergroten bij jongeren, studenten en professionals in de regio Noord-Limburg. Speciaal voor hun gaan we in de regio nog meer Mifa FIFA toernooien organiseren.

Mifa FIFA toernooien in de regio
Gezamenlijk gaan we op diverse plekken in de regio Mifa FIFA toernooien organiseren, bijvoorbeeld bij lokale voetbalverenigingen. Tijdens deze toernooien kunnen deelnemers hun skills onderling testen of tegen de VVV eSporters en selectiespelers van VVV spelen.

Mifa FIFA rustbattle
Tijdens de rust van wedstrijden van VVV worden er Mifa FIFA rust battles gespeeld. Deze zullen dit seizoen nog interactiever zijn, de Mifa FIFA rustbattle 2.0. Dit jaar gebruiken we de FIFA Skill Games, oefenvormen uit het spel FIFA, die wij naar de werkelijkheid brengen in het stadion. Alle partnerclubs doen mee aan een competitievorm waarbij zij ieder tijdens de rust van een wedstrijd punten kunnen scoren. Ons doel hierbij is om bewegen te stimuleren door in te spelen op de belevingswereld van jongeren.

Dennis Verhoeven
Met het aantrekken van Dennis Verhoeven als nieuwe eSporter binnen het VVV eSports team geeft VVV een signaal om op een nog hoger niveau te acteren, dit past natuurlijk volledig binnen de doelstellingen van Mifa.

Mifa
Mifa is specialist in het ontwikkelen en produceren van aluminium extrusie profielen. Samen met 325 collega’s produceren we compleet afgewerkte precisie producten met maattoleranties vanaf ± 0,02 mm. Door deze nauwkeurigheid kunnen ontwerpers van bedrijven uit heel Europa het optimale product realiseren om de wereld iedere dag schoner, gezonder of mobieler te maken.

Wij danken Roel Sloesen en Rob van Oene voor het vertrouwen en kijken uit naar de start van de nieuwe eDivisie!

mf2