Menu

Mooie meevaller VVV Foundation

vrijdag 17 juli 2020

Mooie meevaller VVV Foundation; “enorme motivatie!”

Van maandag 6 t/m zondag 12 juli jl. werd de landelijke Meer dan Voetbal-week georganiseerd. Het volledige Nederlands betaald voetbal nam deel aan deze de landelijke campagneweek, waarin de maatschappelijke afdelingen en de clubfoundations centraal stonden.

VVV Venlo lichtte gedurende de campagneweek onder het motto ‘De VVV Foundation is Meer dan Voetbal’ op de clubkanalen iedere dag een maatschappelijk project uit van de VVV Foundation. Op die manier kregen mooie projecten als SportMpower, de VVV-Venlo Street League en de VVV Peutertour het podium dat ze verdienen.

Een éénmalig groot podium is mooi, maar uiteraard streeft VVV-Venlo én de VVV Foundation naar structurele aandacht en kansen voor dergelijke mooie projecten. Per slot van rekening lopen sommige van deze projecten al jarenlang en zijn ze de pijlers onder de VVV Foundation en het werk dat de stichting doet in stad en regio op het gebied van Gezonde Leefstijl, Meedoen en Talentontwikkeling. De VVV Foundation heeft dan ook onder meer als doel om projecten structureel in te bedden en aandacht te geven om hoogstaande kwaliteit te kunnen bieden.

VVV Foundation Voorzitter Peter Broekmans: ”Als VVV Foundation zijn we dan ook verheugd dat we bekend kunnen maken dat er, naast enorm veel positieve publiciteit, een mooi bedrag is opgehaald vanuit de collectieve veiling die tijdens de Meer dan Voetbal-week werd georganiseerd.”

Vanuit VVV-Venlo kon er geboden worden op nagenoeg alle spelersshirts, thuis- én uit, die tijdens het afgelopen seizoen zijn gedragen. Maar ook onder andere de schoenen van Evert Linthorst, een door de gehele selectie gesigneerd thuisshirt, diverse line-upplekken én een Esportsclinic gingen onder de hamer. De opbrengst: € 2.489,- gaat rechtstreeks naar de VVV Foundation.

Broekmans: “Een enorme motivatie en een boost, maar daarmee zijn we er nog lang niet! De VVV Foundation vertaalt de kernwaarden van VVV-Venlo en van sport in het algemeen naar de deelnemers van projecten en activiteiten. Bij alles wat we doen staan passie en plezier voorop. Passie is misschien wel dé belangrijkste voorwaarde om profvoetballer te worden. Passie en plezier zijn belangrijk voor de deelnemers van projecten en activiteiten én voor de VVV Foundation zelf: passie en plezier zijn onmisbaar om jezelf te ontwikkelen en in topvorm te raken!

Maar om passie én plezier te bieden, zal de VVV Foundation zichzelf én haar projecten ook steeds moeten blijven ontwikkelen. En daarvoor zijn er financiën nodig. De VVV Foundation is afhankelijk van subsidies, fondsen én donaties. Om onze projecten structureel te kunnen blijven organiseren, hebben we structureel financiële middelen nodig. En daar kan eenieder met een hart voor de samenleving ons bij ondersteunen.”

Naast mooie acties als de Meer dan Voetbal-veiling, kan de VVV Foundation bogen op de volgende ondersteuningsmogelijkheden:

Word VVV Foundation Partner: het ‘1903’-pakket
Bedrijven, organisaties en instellingen, maar uiteraard ook privépersonen kunnen de VVV Foundation ondersteunen, middels de aanschaf van het VVV Foundation Partnerpakket. Voor het toepasselijke bedrag van € 1.903,- (het bedrag verwijst naar het oprichtingsjaar van de club VVV-Venlo: 1903 ), steunt u al het werk van de VVV Foundation één seizoen lang.

Het VVV Foundation Partnerpakket bevat:

  • Exposure via gezamenlijke VVV Foundation LED-boarding;
  • 2 x 2 Businesskaarten
  • 1 x 25 tribunekaarten (West tribune)
  • Uitnodigingen voor 2 personen bij businessevent
  • Logovermelding
  • Titel “Partner VVV Foundation’

Het VVV Foundation Partnerpakket kost € 1.903,- excl. BTW voor één seizoen. Klik hier om de inhoud van het VVV Foundation Partnerpakket te bekijken.

Word projectpartner van de VVV Foundation
Ben u nou geïnteresseerd in één project specifiek, óf in een bepaalde doelgroep die de VVV Foundation met haar projecten ‘bediend’, dan bestaat de mogelijkheden om VVV Foundation Projectpartner te worden. Bedrijven, organisaties en instellingen, maar uiteraard ook privépersonen kunnen de VVV Foundation op projectniveau ondersteunen. In dat geval wordt er in overleg met de partner een ‘pakket op maat’ opgesteld.

Uiteraard is het tevens mogelijk om een commercieel-maatschappelijk propositie te ontvangen, waarin zowel maatschappelijke projectondersteuning bij de VVV Foundation, als hospitality en netwerkmogelijkheden bij VVV-Venlo zijn opgenomen. Een bundeling van onze krachten! Maak er gebruik van…

Word VoorVechter!
In Venlo en regio wonen nog steeds heel veel mensen die onder de ‘armoedegrens’ leven en iedere dag moeten vechten tegen de uitdagingen die onze maatschappij met zich meebrengt.

Om juist bij deze mensen een lach op het gezicht te toveren, doneerden een groot aantal oud-spelers, trainers en andere notabelen onder de vlag van het project 'VoorVechters' van de VVV Foundation, een seizoenkaart aan de mensen die niet in staat zelf om er zelf aan te kunnen schaffen.

Deze VoorVechters geven daarmee het goede voorbeeld. Bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen én particulieren kunnen echter ook ‘VoorVechter’ worden en deelnemen aan het project.  Door één of meerdere seizoenkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs van € 190,30 per stuk doneert u een lach en steunt u tevens club én VVV Foundation. Kijk hier hoe het werkt én welke VoorVechters u al allemaal zijn voorgegaan.

De VVV Foundation tracht op deze wijze de waarde van voetbal in de maatschappij uit te lichten en te laten zien dat VVV-Venlo én de Foundation veel meer is dan voetbal. Steun de VVV Foundation!

Want: Samen zijn we meer dan voetbal!
Heeft u interesse in het ondersteunen van de VVV Foundation? In een VVV Foundation Partnerpakket óf in een maatwerkpakket ten behoeve van het ondersteunen van een Foundation-project? Of wilt u VoorVechter worden? Neem dan contact op met uw accountmanager of MVO Manager Stijn Vullings via svullings@vvv-venlo.nl

mf2