Menu

Na Ajax nu Feyenoord voor de O10

maandag 15 oktober 2018

Afgelopen weekend stonden er enkele competitiewedstrijden op het programma. Verder speelden de O10 en O19 een oefenwedstrijd en stond er voor onze O12 een teamdag op het programma.

O19 oefent tegen MSV Duisburg
VVV-Venlo O19 speelde vrijdagavond al een oefenwedstrijd tegen MSV Duisburg O19. “Na een heel goede eerste helft, waarin we meer afstand hadden moeten nemen, maakten we in een mindere tweede helft te veel individuele fouten”, aldus trainer Dominik Vergoossen. VVV verloor uiteindelijk de wedstrijd met 1-2. “In de tweede helft was het niet best. We raakten hierdoor geheel onnodig gefrustreerd en verloren de wedstrijd vervolgens ook nog.”

O17 behaalt punt tegen Willem II
VVV-Venlo O17 kwam afgelopen zaterdag thuis in actie tegen Willem II O17. Trainer Jordy Reneerkens blikt terug: “Het was een wedstrijd waarin Willem II het veldoverwicht had en iets dreigender leek. Toch was de kansenverhouding gelijk.” Uiteindelijk werd het in Venlo 2-2. “Wij kwamen tot twee keer toe met mooie doelpunten op voorsprong. Achteraf kunnen we tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat.”

O15 verliest van FC Dordrecht
VVV-Venlo O15 heeft afgelopen zaterdag in eigen huis niet weten te winnen van FC Dordrecht O15. “Het was een wedstrijd die tot de rust gelijk op ging. Na de hervatting hadden we veel moeite om grip te krijgen op het spel van FC Dordrecht”, laat trainer Jeroen Schepens weten. De ploeg uit Venlo verloor de wedstrijd uiteindelijk in de slotfase met 0-1. “Het bleef lang 0-0 door goed keeperswerk van onze doelman. Helaas konden we het doel toch niet schoonhouden.”

O13 weet niet te winnen
VVV-Venlo O13 zit in een drukke week. In zeven dagen tijd speelt de ploeg drie uitwedstrijden. De eerste wedstrijd ging verloren. “Maar het zag er een stuk beter uit dan vorige week. Het was een wedstrijd die eigenlijk twee kanten op kon”, zegt trainer Joeri Janssen. Op bezoek bij Alphense Boys O13 werd met 2-0 verloren. “We kregen twee ongelukkige doelpunten tegen waardoor het niet gemakkelijker werd. Woensdag weer nieuwe kansen in Emmen!”

Teambuilding voor O12
Voor VVV-Venlo O12 stond er een teamdag gepland. “We hebben indoor gevoetbald waarbij de bal het veld niet uit kon. Dit is goed voor het aanpassingsvermogen en het tempo gaat hierdoor aardig omhoog”, zegt trainer Maarten Hanssen. Doordat de trainers ervoor gekozen hadden om in kleine teams een toernooivorm te spelen, leverde dit veel passie en strijd op. “Het stukje respect kwam na de lunch terug in een les MMA, waarin spelers werden uitgedaagd om alles uit zichzelf te halen. Een nuttige middag met bovenal heel veel plezier!”

O10 op bezoek bij Feyenoord
Nadat VVV-Venlo O10 vorige week op bezoek ging bij Ajax stond er afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd op het programma tegen Feyenoord O10. “Dit zijn prachtige wedstrijden voor de jongens. Vorige week konden we de uitslag tegen Ajax nog klein houden, dit keer was dat wat lastiger”, kijkt trainer Coen Aarts terug. De Venlonaren verloren op Varkenoord uiteindelijk met 15-5 van de Rotterdammers. “Op momenten dat je heel even als ploeg niet scherp bent, wordt zoiets direct afgestraft door deze topploegen. Uiteindelijk leren onze jongens hier alleen maar van!”

Uitslagen Jeugdopleiding:
Competitie:

VVV-Venlo O17 - Willem II O17   2-2
VVV-Venlo O15 - FC Dordrecht O15          0-1
Alphense Boys O13 - VVV-Venlo O13       2-0 

Oefenwedstrijden:
VVV-Venlo O19 - MSV Duisburg O19        1-2
Feyenoord O10 - VVV-Venlo O10               15-5

 JEUGD #ISVVV

 

 

mf2