Menu

Nieuw en anders tijdens verbindsessie

donderdag 7 november 2019

Gisteren in de ochtend stond onze eerste verbindsessie van dit seizoen op het programma en waren we met ruim 80 relaties te gast bij het pop-up restaurant van Hotel van der Valk, Taste of V. In een schitterende ambiance aan de Prinsessesingel in Venlo werd ons een heerlijk ontbijt voorgeschoteld en was het thema “Nieuw en Anders”.

Onder leiding van Lucas Bremmers gingen we in groepen het gesprek met elkaar aan. Wie bent u en wat speelt er bij u binnen het thema, nieuw en anders? Dit deden we nadat onze eigen trainer Robert Maaskant ons mee nam in de huidige actualiteiten rondom onze club.

Hotel van der Valk heeft ons meegenomen in de ontwikkelingen van hun nieuwe hotel, wat momenteel in de steigers staat. Han van der Eijk en Jeroen van Bennekom praatten ons bij over alles wat er komt kijken bij de nieuwbouw. Hierna was het woord aan Britt Raben van Martin Cuypers, zij nam ons mee in de mogelijkheden van een nieuwe werkomgeving anno 2019. Middels hun all-in-office concept creëren zij samen met hun opdrachtgevers de beste werkomgeving voor medewerkers. Iets wat zij ook voor de nieuwste kantoortuinen van Covebo Stadion - De Koel - hebben gedaan.

Al met al was het een zeer interactieve en geslaagde ochtend, waar weer vele nieuwe verbindingen tot stand zijn gebracht en goede gesprekken zijn gevoerd. Op naar volgende week donderdag, dan reizen we met ons netwerk af naar Alpincenter in Bottrop.

Het VVV-Venlo Netwerk bruist!
#SamenVVV

mf2