Menu

Nieuw seizoen, nieuwe kleding

woensdag 16 september 2020

Berden Mode en Haze&Finn steken selectie van VVV-Venlo in het nieuw!

Komend seizoen zullen onze selectie spelers in nieuwe outfits lopen, mede mogelijk gemaakt door Berden Mode. Berden Mode en het trendy modelabel Haze&Finn hebben de handen in elkaar geslagen en een sportief en casual outfit samengesteld voor onze selectiespelers.

Haze&Finn is een trendy modelabel voor mannen dat sinds 2014 in Antwerpen wordt ontworpen.  Haze en Finn zijn authentieke namen van husky’s, de term waarmee Engelse scheepvaarders in 1852 de typische sleehonden van de Eskimo’s bedachten. De merknaam “Haze&Finn“ verwijst naar de authentieke waarden van het leven in het Noordpool gebied . Het logo is een eerbetoon aan de poolster. De collectie getuigt van een tijdloos design en is mooi in zijn eenvoud. De stoffen en materialen zijn van een hoge kwaliteit en supercomfortabel door het gebruik van stretch en zogeheten easy iron, waarmee het strijkvrij is. Het merk heeft een unieke prijs/kwaliteitverhouding. Winter 2020 is een knipoog naar de Arctische natuur; koele kleuren gecombineerd met warme kleuren in stijlen die elke man in zijn kleerkast hoort te hebben!

Berden Mode is al jarenlang trouwe kledingsponsor van VVV-Venlo. Berden Mode & Wonen heeft diverse vestigingen in Limburg en Brabant. Zowel fashionliefhebbers als designfanaten kunnen hun hart ophalen in hun winkels en webshop. Prachtig designmeubilair en de bekendste kledingmerken!

Wij danken Paul Berden en Marc Jansen (Berden Mode) en Stephan Bakker (Haze&Finn) voor het vertrouwen en gaan er een mooi seizoen van maken!

mf2