Menu

Nieuwe editie KoelKrant uit

dinsdag 8 december 2020

Met het oog op de Kerstdagen en de jaarwisseling heeft VVV-Venlo een nieuwe KoelKrant uitgebracht. Eén dezer dagen valt ie bij jou in de brievenbus óf tref je de krant in jouw mailbox. Tenminste, als wij over jouw mailadres beschikken. Doen wij dat nog niet, zorg dan dat je je snel registreert voor de nieuwsbrief van VVV-Venlo, dan sturen wij jou de online KoelKrant zo snel mogelijk toe!

Deze editie, die je tijdens de Feestdagen lekker bij de open haard kunt lezen, is in samenwerking met onze mediapartner Z-Press Sport en Media tot stand is gekomen. Dit exemplaar wordt gesierd door, hoe kan het ook anders, onze eigen Georgios Giakoumakis die momenteel topscorer van de Eredivisie is. Daarnaast komt onze Algemeen Directeur Marco Bogers aan het woord en vertelt aanvoerder Danny Post over zijn tijd in Venlo. Je zal niet verbaasd zijn; Danny voelt zich inmiddels al een échte Venlonaar.

De KoelKrant bevat daarnaast interviews met onder andere ‘nieuwelingen’ Frank Demouge en Falk Louwers, VVV-Venlo esports, Teammanager Wim Jacobs en enkele supportersfamilies. 

Rest ons jou en je naasten hele fijne feestdagen te wensen en alle goeds voor het nieuwe jaar. Daarnaast veel leesplezier en hopelijk… tot snel weer in Covebo Stadion - De Koel -.

Ps. Géén Koelkrant ontvangen? In de Fanshop van VVV-Venlo kunt u er ééntje komen oppikken tijdens openingsuren.

Of bekijk de Koelkrant hier online.

mf2