Menu

Nieuwe Pluspartner : Cr8las Groep

donderdag 4 juli 2019

Wij zijn trots om te vermelden dat Cr8las Groep het komende seizoen Pluspartner wordt van VVV-Venlo. Halverwege het vorige seizoen is Cr8las ingestapt als netwerkpartner maar wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen Pluspartner.

Cr8las Groep is wereldwijd actief in verschillende branches. Met jarenlange ervaring in de las-, montage en onderhoudstechniek is Cr8las vele bedrijven en instellingen van dienst. Naast onderhoudswerkzaamheden en supervisie op nieuwbouwprojecten en turbinerevisie heeft Cr8las in haar eigen werkplaats de mogelijkheid om allerlei producten te maken of aan te passen, projecten uit te voeren en onderhoud te verrichten.

Cr8las biedt volledige ontzorging door middel van technische expertise, technische ondersteuning, constructie, teken/berekenwerk, reparatie & onderhoud, specialistische uitvoering zoals rvs/staal leidingwerk in o.a. de voedings-, turbine-, bouwindustrie, serviceverlening en automotive.

Cr8las Groep is dé partner voor gecertificeerd en vakkundig technisch personeel, rvs/staal/aluminium halffabricaten en eindproducten.

Wij danken Cr8las en in het bijzonder Coen Litjens, Ruud Custers en Bastian Bouwsema voor het vertrouwen.

mf2