Menu

Nieuwe uitgave van de Koelkrant

zaterdag 20 november 2021

Het seizoen is bijna halverwege en dus is het de hoogste tijd voor een gloednieuwe Koelkrant. De voorpagina van de nieuwe uitgave wordt gesierd door onder meer Kees de Boer, Ertan Hajdaraj en Danny Post. Het drietal staat symbool voor de nieuwe selectie van VVV-Venlo, die naast een aantal ervaren spelers zoals Post bestaat uit nieuwkomers als De Boer en jonge talenten uit de eigen jeugd zoals Hajdaraj. Met die mix aan spelers moet VVV na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie opnieuw gaan bouwen.

Een andere nieuwkomer dit seizoen is Sven Braken. De spits uit Maastricht raakte in het eerste competitieduel geblesseerd, maar is inmiddels weer helemaal teug. En dus spraken we hem uitgebreid over zijn eerste maanden in Venlo. Ook Jeroen Schepens begon dit seizoen aan een nieuwe uitdaging bij VVV, waar hij voor het eerst als assistent-trainer actief is bij het eerste elftal. Het is voor Schepens de beloning voor jarenlang hard werken als trainer in de jeugdopleiding. Verder zijn er ook uitgebreide interviews te lezen met oud-speler Niels Fleuren en onze stadionspeaker Bart Houtermans, die vertelt hoe het is om stadionspeaker te zijn bij VVV en hoe goed de sfeer dit seizoen was voordat het stadion noodgedwongen leeg moest blijven.

Naast die grote interviews is er in de nieuwe Koelkrant ook aandacht voor de helden achter de helden (onze vrijwilligers), de jeugdopleiding, VVV-Venlo esports en partners van VVV en de VVV Foundation. Als kers op de taart legden we tien supportersvragen voor aan Levi Smans, die vorige week zijn handtekening zette onder zijn eerste profcontract.

Heb je geen Koelkrant ontvangen, maar wil je toch graag een exemplaar hebben? Dan kun je de nieuwe Koelkrant op komen halen in onze fanshop tijdens openingsuren. Of lees hier de digitale versie.

Veel leesplezier!

mf2