Menu

Nieuws over VVV-Venlo – ADO Den Haag

maandag 28 september 2020

Maandagavond 28 september heeft het kabinet bekend gemaakt dat in ieder geval de aankomende drie weken geen publiek aanwezig mag zijn bij alle wedstrijden in het betaald voetbal. De verscherpte maatregelen zorgen ervoor dat de wedstrijden VVV-Venlo - ADO Den Haag en AZ - VVV-Venlo zonder publiek gespeeld moeten gaan worden.

Helaas kunnen de seizoenkaarthouders die een kaart hebben bemachtigd voor de thuiswedstrijd tegen ADO dus niet naar het stadion komen om VVV te steunen. Alle kaarten die besteld zijn voor deze wedstrijd komen dan ook helaas te vervallen. Seizoenkaarthouders met een kaart voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag ontvangen in ruil hiervoor een kaart voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 19 december.

In een eerder stadium is ervoor gekozen om seizoenkaarthouders per set van twee thuiswedstrijden de keuze te geven, zodat zij één van de twee thuiswedstrijden kunnen bezoeken. De eerste ‘set’ van thuiswedstrijden waren de wedstrijden tegen FC Utrecht en ADO Den Haag. Vervolgens zijn Ajax en Feyenoord aan elkaar gekoppeld en tot slot Heracles Almelo en PEC Zwolle. Onze zevende en tevens laatste thuiswedstrijd in 2020 spelen we tegen FC Twente.

Alle seizoenkaarthouders met een e-ticket voor VVV-Venlo - ADO Den Haag ontvangen later dit jaar een e-ticket voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Op die manier streven we ernaar om iedere seizoenkaarthouder even vaak naar het stadion te kunnen laten komen. Dat betekent helaas wel dat seizoenkaarthouders die de wedstrijd tegen FC Utrecht hebben bezocht, de thuiswedstrijd tegen FC Twente niet kunnen bezoeken.
VVV-Venlo - Ajax

In de voorlopige planning kunnen seizoenkaarthouders vanaf maandag 12 oktober hun keuze voor Ajax of Feyenoord maken. Echter vanwege de nieuwe maatregelen wordt de kaartverkoop pas gestart, wanneer volledig duidelijk is of de wedstrijd tegen Ajax (zaterdag 24 oktober, 16.30 uur) mét of zonder publiek gespeeld kan gaan worden. We volgen alle informatie in en rondom de persconferenties dan ook op de voet de komende weken.

Wij betreuren het zeer dat we aanstaande zaterdag zonder publiek moeten aantreden in de belangrijke wedstrijd tegen ADO Den Haag. We hopen uiteraard dat we jullie zo snel mogelijk weer mogen verwelkomen in Covebo Stadion - De Koel -!

mf2