Menu

Nieuw(s): Vandeloo wordt Koelclublid

dinsdag 30 juli 2019

Nieuw(s): wij verwelkomen Vandeloo binnen ons hoogste sponsorsegment! 

Met nog een kleine week te gaan richting de start van het nieuwe seizoen hebben wij al vele nieuwe gezichten gepresenteerd. Ons nieuwe trainersduo, vele versterkingen op het veld en een nieuwe entree voor ons hoofdgebouw. Daarnaast mag VVV ook een nieuw Koelclublid welkom heten. Wij zijn namelijk verheugd over het feit dat de samenwerking met Vandeloo de komende jaren wordt geïntensiveerd. Vandeloo is een internationaal opererende organisatie met een veelzijdig assortiment in hekwerk- en draadproducten. Een sterk Venloos bedrijf sinds 1845. Met oud-directeuren als Jeu Sprengers en Pierre Oostdam heeft Vandeloo ook een rijke historie met VVV-Venlo...

Vandeloo beschikt over een gunstig gelegen bedrijfspand met een oppervlakte van ruim 35.000 m2 en een goede infrastructuur, waardoor men snel en concurrerend uit voorraad kan leveren. De producten worden in West-Europa geproduceerd in fabrieken waar de kwaliteitsstandaarden hoog liggen. Het complete assortiment bestaat o.a. uit dubbelstaafmatten, hekwerkbuizen, gaashekwerk en poorten die worden gebruikt om bijvoorbeeld sportvelden en bedrijfspercelen af te schermen en te beveiligen. De verschillende mogelijkheden qua kleur en hoogte in combinatie met de strakke look, maken hun hekwerk ook zeer geschikt en gewild om in te zetten als omheining van tuinen. Uiteraard levert Vandeloo ook alle toebehoren. Het bedrijf staat al sinds hun oprichting voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij de jarenlange ervaring biedt men aan de klanten een totaaloplossing, waarbij de kenmerkende servicegerichtheid zorgt voor een professionele orderafhandeling.

Algemeen directeur Arjan Pols is trots op de samenwerking: “Na jaren van afwezigheid zijn we sinds afgelopen seizoen weer betrokken bij VVV-Venlo en deze club heeft ons wederom gegrepen. Er werd wel eens gesproken over het VVV-virus, dat hebben wij ook te pakken! Als groot leverancier aan sportvelden en bedrijfspercelen in Nederland en België zien wij veel kansen binnen het VVV-Venlo Netwerk. Daarnaast heeft Vandeloo vanuit het verleden een bijzondere band met de geelzwarten. De wens is altijd uitgesproken dat als het moment daar is, wij de samenwerking weer nieuw leven in wilden blazen. VVV-Venlo heeft de afgelopen jaren laten zien dat ze een stabiele club zijn, niet alleen op het veld, maar zeker ook daarbuiten. De club is druk bezig met de ontwikkeling van het stadion, een nieuwe parkeerplaats, vernieuwde entree en grootse plannen met de tribunes. Vandeloo wil aan deze verbeteringen graag haar bijdrage leveren en gaat daarin samen met de club stappen zetten!”

Wij danken Arjan Pols en commercieel manager Kenny Dorssers voor het vertrouwen en hun betrokkenheid bij onze club!

mf2