Menu

Nog twee oefenduels te gaan

vrijdag 4 mei 2018

Als afsluiting van het voetbalseizoen 2017-2018 komt de selectie van VVV-Venlo nog twee keer in actie. Na de laatste competitiewedstrijd gaan spelersgroep en staf zich laven aan de zon om een week later vol goede moed nog even te gaan trainen en oefenduels te spelen tegen een tweetal partnerclubs die een jubileum te vieren hebben.

Op dinsdagavond 15 mei wordt op sportpark Het Kerkveld in Baexem gespeeld tegen derdeklasser RKVB. De Midden-Limburgse club viert dit jaar haar 75-jarig jubileum en heeft uiteraard allerlei activiteiten georganiseerd. Daaronder het duel tegen VVV-Venlo. De aftrap is om 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt 2 euro voor de jeugd tot 16 jaar en 5 euro voor iedereen vanaf 16 jaar.

Drie dagen later, op vrijdag 18 mei, treedt de selectie die het Eredivisieschap wist te verlengen voor het laatst in de huidige samenstelling aan tegen SV Panningen. De vierdeklasser vierde zijn 90-jarig jubileum en de wedstrijd wordt in dat kader gespeeld op sportpark Panningen-Noord. De entree bedraagt 5 euro. De aftrap is om 19.00 uur.

 

mf2