Menu

O15 en O19 nog steeds ongeslagen

maandag 4 februari 2019

Onze O15 en O19 kwamen afgelopen zaterdag in actie voor de competitie. Beide wedstrijden werden eerder nog afgelast en werden zaterdag ingehaald. Onze O13 kwam in actie in een oefenduel. De competitiewedstrijden van onze O10 en O12 waren afgelast en de O17 was vrij. Een korte terugblik op het weekend.

O19 na rust bij de les
VVV-Venlo O19 nam het afgelopen zaterdag in eigen huis op tegen Alexandria'66 O19 en won: 3-0. De ploeg van trainer Jordy Reneerkens had voor rust de handen vol aan de Rotterdamse tegenstander. “We hadden in de eerste helft veel moeite met hun manier van druk zetten. We kregen zelf een mogelijkheid om te scoren, maar konden aan de andere kant ook van geluk spreken dat we met een 0-0 stand gingen rusten”, blikt Reneerkens terug. Na de pauze was zijn ploeg duidelijk bij de les. “Het ging beter en we wisten in de eindfase uit te lopen naar een ruime overwinning. Als we het beter uitgespeeld hadden, was de score nog hoger uitgevallen. Ik ben erg content met de manier van invallen van de O17 spelers. Die jongens maakte hun debuut in de O19 en waren bij enkele doelpunten betrokken!”

O15 boekt ruime overwinning
VVV-Venlo O15 won in Venlo van DSO O15. De ploeg uit Zoetermeer wist voor de winterstop boven de Venlonaren te eindigen. Na een 1-0 ruststand wist de ploeg van trainer Jeroen Schepens in de tweede helft uit te lopen naar een ruime en verdiende 3-0 overwinning. Een zeer tevreden trainer blikt terug op de tweede competitiezege na de winterstop. “Vooraf wisten we dat DSO een sterke tegenstander zou zijn, die vooral fysiek in orde was. Ik moet een groot compliment aan de groep geven hoe gedisciplineerd we in de organisatie hebben gespeeld. Vanaf de start wisten we de wedstrijd op een sterke manier te domineren en als we wat nauwkeuriger waren in de eindfase, had de score wellicht nog hoger kunnen uitvallen”, aldus de trainer.

Uitslagen Jeugdopleiding zaterdag is februari:

Competitie:
VVV-Venlo O19 - Alexandria'66 O19: 3-0
VVV-Venlo O15 - DSO O15: 3-0

Oefen:
Achilles'29 O13 - VVV-Venlo O13: 3-3

Afgelast:
VVV-Venlo O12 - ADO Den Haag O12
VVV-Venlo O10 - De Graafschap O10

Vrij:
VVV-Venlo O17

JEUGD #ISVVV

 

mf2