Menu

O17 pakt drie punten 

maandag 2 december 2019

Afgelopen weekend kwamen drie van onze zes jeugdteams in actie. Er was een vrije zaterdag voor de O19, O13 en O12. In Venlo kwamen de O11 en O15 in actie en de O17 speelde de uitwedstrijd tegen DEM in Beverwijk. Een terugblik door onze hoofdtrainers op de gespeelde duels. 

O17 wint verre uitwedstrijd 
VVV-Venlo O17 heeft goede zaken gedaan in de strijd om de bovenste vier plaatsen. In Beverwijk wist het DEM O17 met 1-3 te verslaan. "De afgelopen weken hebben we mindere resultaten geboekt, maar is het team wel dicht bij elkaar gebleven. Dat was vandaag wederom zichtbaar. Het was lastig om door de verdedigende organisatie van DEM heen te spelen. Dat ons dit dan in de eindfase van de wedstrijd wel lukt, waarbij de invallers een grote rol hebben bij de doelpunten, toont maar weer eens aan hoe belangrijk het gehele elftal is. De ontlading na het doelpunt was fantastisch.", aldus trainer Jeroen Schepens. 

O15 wint van Willem II
VVV-Venlo O15 heeft in Venlo met 3-1 gewonnen van Willem II O15. Een belangrijke overwinning in de strijd om promotie naar de Eredivisie, de eerste twee ploegen in de 1e divisie promoveren namelijk in de winterstop naar de Eredivisie. Trainer Joeri Janssen blikt terug: "We hebben vandaag aangetoond dat we een tegenslag kunnen overwinnen, na de 0-1 achterstand zijn we gaan knokken en mede daardoor hebben we een resultaat weten te behalen. We hadden moeite vandaag om het niveau van de laatste weken aan te tikken. Iets wat opzich niet erg is, alleen de basis moet hard werken zijn en dat zal de komende twee weken vanaf de aftrap het geval moeten zijn. Niet pas na een tegendoelpunt."

O11 verliest van PSV 
VVV-Venlo O11 nam het in Venlo op tegen PSV en verloor met 4-9 van de ploeg uit Eindhoven.  "Na de 'Champions League - training' van afgelopen donderdag stond vandaag de wedstrijd tegen PSV op het programma. De inzet, passie en werklust van afgelopen donderdag was ook vandaag duidelijk zichtbaar. De spelers hebben vandaag namelijk enorm hard gewerkt. Erg mooi om te zien. Naast het harde werken hebben de jongens ook mooie aanvallen en verdedigende acties laten zien. Op naar volgende week!", blikt trainer Coen Aarts terug. 

Uitslagen 30 november:
DEM - VVV-Venlo O17: 1-3
VVV-Venlo O15 - Willem II: 3-1
VVV-Venlo O11 - PSV: 4-9

mf2