Menu

O17 pakt punt in Emmen

maandag 21 januari 2019

De thuiswedstrijden op ons eigen Jeugdcomplex waren afgelopen weekend afgelast. Toch kwamen drie jeugdteams in actie. Onze O10 speelde een oefenwedstrijd tegen Venlosche Boys O11 en wist ruim te winnen. De O13 en O17 speelden een competitiewedstrijd buitenshuis.

O17 vergeet zichzelf te belonen in Emmen
VVV-Venlo O17 is afgelopen zaterdag op bezoek gegaan bij FC Emmen O17. Na de slechte competitiestart van vorige week was de ploeg volgens trainer Dominik Vergoossen gebrand op een goede prestatie. “Vanaf de eerste minuut hebben we laten zien dat we meer waard zijn dan wat we vorige week hebben laten zien”, legt Vergoossen uit. “We hebben vandaag een sterke wedstrijd gespeeld, waarbij met vlagen een hoog niveau werd gehaald. Helaas wisten we onszelf niet te belonen nadat we kans op kans misten. We gaan duidelijk met twee punten te weinig terug naar Venlo en dat is zonde. Maar deze wedstrijd geeft een positief gevoel richting het vervolg van de competitie.”

O13 beleeft complete offday in Amsterdam
VVV-Venlo O13 ging afgelopen zaterdag op bezoek bij AFC O13. Na de goede competitiestart tegen Zeeburgia O13 een week eerder ( 2-0 winst) stond er wederom een Amsterdamse tegenstander op het programma. “We hadden heel veel moeite vandaag. Niet eens zozeer met de tegenstander, maar vooral met onszelf. We hebben geen moment in de wedstrijd gezeten en hebben zeer terecht verloren. Het is jammer dat we het niveau van vorige week geen vervolg hebben kunnen geven. Ik denk dat als we een beetje in doen waren geweest, we best een resultaat hadden kunnen behalen, maar vandaag zijn we ver door de ondergrens gezakt”, aldus trainer Joeri Janssen. De Venlonaren gingen nog met een 0-0 stand rusten, maar na rust liep AFC uit naar 3-0. Komende zaterdag mag VVV-Venlo O13 het in de achtste finale van de KNVB-Beker opnemen tegen Vitesse O13.

Uitslagen jeugdopleiding 19 januari:
VVV-Venlo O19 – Alexandria’66 O19 afg
FC Emmen O17 – VVV-Venlo O17 0-0
VVV-Venlo O15 – DSO O15 afg
AFC O13 – VVV-Venlo O13 3-0
Vierluik O12 in Venlo afg
Venlosche Boys O11 – VVV-Venlo O10 0-4

JEUGD #ISVVV

 

mf2