Menu

O19 Koploper 1e divisie

dinsdag 23 oktober 2018

Afgelopen weekend stonden er weer wederom mooie wedstrijden voor onze jeugdteams op het programma. Een korte terugblik.

O19 wint en is koploper
VVV-Venlo O19 staat alleen aan kop in de eerste divisie. De ploeg versloeg in eigen huis PEC Zwolle O19. “Eindelijk begonnen we weer eens scherp aan de wedstrijd waardoor we niet in de problemen kwamen. In de eerste helft kwamen we dik verdiend op een 1-0 voorsprong”, zegt trainer Dominik Vergoossen. De eerste vier ploegen in de eerste divisie zullen na de winterstop gaan spelen voor promotie naar de eredivisie. “In de tweede helft hebben we sterk verdedigd en niks meer weggegeven. Uiteindelijk hebben we er nog 2-0 van gemaakt.”

O17 neemt punt mee uit Alphen aan de Rijn
VVV-Venlo O17 heeft een punt meegenomen uit Alphen aan de Rijn waar de ploeg Alphense Boys trof. Trainer Jordy Reneerkens blikt terug: “We hebben gecontroleerd en gedomineerd in de eerste helft. We kwamen op een 1-0 voorsprong en waren een stuk sterker. We verzuimden de 2-0 te maken.” Na rust waren de rollen omgedraaid en mocht VVV de handen dichtknijpen dat het uiteindelijk bij een 1-1 gelijkspel bleef.

O15 verliest van koploper
VVV-Venlo O15 heeft in eigen huis een grote nederlaag opgelopen tegen De Graafschap O15. “We begonnen veel te slap aan de wedstrijd. Binnen enkele minuten was de wedstrijd gespeeld”, zegt trainer Jeroen Schepens. De Venlose ploeg kreeg binnen enkele minuten drie tegendoelpunten en verloor uiteindelijk met 1-7. “Een tegenstander kan fysiek sterker zijn maar dat is geen excuus voor deze uitslag. Het zal anders moeten over twee weken!”

Verre uitwedstrijd voor O13
VVV-Venlo O13 heeft afgelopen zaterdag een verre uitwedstrijd gespeeld tegen SC Cambuur O13. “De eerste helft was ver onder de maat. Desondanks gingen we met een 0-0 stand de rust in”, blikt trainer Joeri Janssen terug. Na rust kregen de Venlonaren twee doelpunten tegen. “De tweede helft was een stuk beter. We domineerden maar creëerden niet veel kansen. Jammer van de twee knullige tegendoelpunten waardoor we met lege handen moesten terugreizen naar Venlo.”

Oefenwedstrijden voor O12
VVV-Venlo O12 heeft afgelopen zaterdag twee oefenwedstrijden in Venlo gespeeld. Een gedeelte van de groep nam het op tegen NAC O12. “We speelden deze oefenwedstrijd 11 tegen 11. Dit was voor de jongens weer even wennen. Een leuke wedstrijd”, zegt trainer Maarten Hanssen. Het andere gedeelte van de groep nam het op tegen Team Clio O11 uit Japan. “Normaal spelen we natuurlijk altijd 8 tegen 8, vandaag 7 tegen 7. Spelers komen daardoor in andere ruimtes. We verliezen met 1-4 maar het was een nuttige oefenwedstrijd”, blikt assistent-trainer Niels van Horne terug.

Uitslagen Jeugdopleiding zaterdag 20 oktober:
Competitie:
VVV-Venlo O19 - PEC Zwolle O19 2-0
Alphense Boys O17 - VVV-Venlo O17 1-1
VVV-Venlo O15 - De Graafschap O15 1-7
SC Cambuur O13 - VVV-Venlo O13 2-0

Oefen:
VVV-Venlo O12 - NAC O12 0-1
VVV-Venlo O11 - Team Clio O11 1-4

Vrij:
VVV-Venlo O10

JEUGD #ISVVV

 

mf2