Menu

Oefenduels op de agenda

vrijdag 11 januari 2019

Na het trainingskamp, van maandag tot en met vrijdag, staan er voor VVV-Venlo drie oefenduels op het programma. De selectie speelt op zaterdag 12 januari een vriendschappelijk duel tegen Viktoria Köln. De aftrap is om 14.30u en na afloop is er een informele nieuwjaarsreceptie voor onze supporters in het Lindeboom Voetbalcafé in ons stadion. Alle supporters kunnen daar na de wedstrijd terecht om elkaar even de hand te schudden in een gezellige setting.

Viktoria Köln is de trotse koploper in de Regionalliga West en heeft zes punten voorsprong op de nummer twee op de ranglijst, SV Rödinghausen. Ook het ooit zo grote Alemannia Aachen komt in deze klasse uit, net als de reserveteams van Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach en Fortuna Düsseldorf. In de bekerstrijd werd met 1-3 verloren van de huidige nummer 4 uit de Bundesliga, RB Leipzig.

Na het treffen met Viktoria staan er nog twee oefenduels voor de reserves op de agenda. Op dinsdag 15 januari komt SV Straelen op bezoek in Venlo. De club speelt in dezelfde klasse als Viktoria Köln en staat daarin in de middenmoot, op de negende plaats. De aftrap is in Covebo Stadion - De Koel - is om 19.00 uur.

Een week later, op dinsdag 22 januari, spelen de reserves nog een oefenduel tegen SV Venray. De wedstrijd tegen de eersteklasser begint om 19.30 uur in Covebo Stadion - De Koel -.

Voor deze twee oefenwedstrijden hoeft er geen entree betaald te worden. Het Spelershome is geopend en via ingang Oost heb je toegang tot het stadion.

mf2