Menu

Officieel partnership Johan Cruyff Institute

dinsdag 17 december 2019

Johan Cruyff Institute en VVV-Venlo tekenen een partnerschap en stellen het aanbod van academische programma's van het Institute beschikbaar voor alle medewerkers en spelers van de voetbalclub.

Johan Cruyff Institute en VVV-Venlo hebben een wederzijdse samenwerking geactiveerd na het ondertekenen van een officieel partnerschap op 12 november jl. Door de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst krijgen de medewerkers en spelers van VVV-Venlo een aanzienlijke korting op alle academische programma's die door het Johan Cruyff Institute worden aangeboden op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sponsoring, football business en coaching. Daarnaast zullen beide partijen samenwerken op het gebied van onder andere stages, vacatures en case studies.

VVV-Venlo is de betaald voetbalorganisatie van Noord- en Midden Limburg. Het eerste elftal speelt alweer drie seizoenen op rij in de Eredivisie. Bekende voetballers die in het verleden voor VVV-Venlo hebben gespeeld zijn o.a. John de Wolf, Tijjani Babangida, Gerald Sibon, Keisuke Honda en Steven Berghuis. Van 2010 tot en met 2012 had de club ook een vrouwenelftal waar internationals Daniëlle van de Donk en Lieke Martens voor speelden.

Roger Bongaerts, hoofd jeugdopleiding, studeerde kort geleden de Master in Coaching aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam en gelooft dat “het partnership de volgende stap in de ontwikkeling van onze opleiding én onze club is. Door meer diepgang, bewustwording en verantwoordelijkheid te creëren bij onze coaches en spelers met betrekking tot hun eigen leerproces kunnen we als opleiding onderscheidend blijven. De Master in Coaching heeft mij enorm geholpen bij mijn eigen ontwikkeling. Hierdoor kan ik mijn kwaliteiten nog beter benutten. Het doel is om dit club breed in te zetten. We zien uit naar de samenwerking.”

mf2