Menu

Ontwikkelingen op horecagebied

donderdag 16 januari 2020

Na een bewogen eerste seizoenshelft was het tijd om te evalueren op verschillende gebieden. Voetbaltechnisch werd er een spits bijgehaald en in de naam van Hans de Koning een nieuwe trainer aangesteld. Ook op horeca gebied is in de winterstop hard doorgewerkt om onze fans nog beter te kunnen voorzien van eten en drinken in het stadion. Beter, sneller en klantvriendelijker.

Minder opwaardeerkassa’s, meer bestelpunten
Iedereen moest er in het begin even aan wennen. Geen contant geld meer, maar betalen met de VVV-Venlo betaalkaart. Opwaarderen kon bij vele punten in het stadion na enkele weken ook via de VVV-Venlo app. Dat laatste zorgde er dan ook voor dat de opwaardeerkassa’s minder in trek waren. Op verschillende punten is er dus gekozen om de opwaardeerkassa’s te verwijderen en te vervangen door bestelpunten, waardoor er meer fans tegelijk geholpen kunnen worden!

Tunnel
Een overzicht van alle veranderingen vind je hieronder, maar net zoals de meeste fans beginnen ook wij in de tunnel. Daar is vanaf heden een opwaardeerpunt te vinden, links bij binnenkomst, en een foodcorner met friet en allerlei snacks.

O-tribune
Op de O-tribune zijn de opwaardeerpunten vervangen door betaalkassa’s. Hierdoor kunnen dus drie rijen supporters tegelijk drinken bestellen. Dat komt de snelheid ten goede. Opwaarderen van de betaalkaart kan in de nieuwe foodcorner in de hoek van de O- en Z-tribune. Daar is een apart punt ingericht met twee opwaardeerkassa’s. De poort tussen de O- en Z-tribune blijft vanaf heden open.

Z-tribune
Op de Z-tribune zijn ook beide opwaardeerpunten weggehaald. Het opwaarderen van de betaalkaarten kan ook voor onze fans op de Z-tribune bij de foodcorner in de hoek van de O- en de Z-tribune. Uiteraard kan dit ook in het voorbij gaan van het opwaardeerpunt in de hoek van de VN- en VW-tribune of in de VVV-Venlo app.

VN-tribune
Achter de VN-tribune blijft dus alles zoals het was: twee betaalkassa’s en één opwaardeerkassa.

Bij het drankpunt achter VN3 wordt de opwaardeerkassa vervangen door een betaalkassa wat wederom de snelheid van uitgifte van drank ten goede komt. Opwaarderen kan dus bij het opwaardeerpunt in de tunnel.

Ook achter VN5 verdwijnt het opwaardeerpunt en blijven daar twee betaalkassa’s open. In de tunnel komen twee opwaardeerpunten om de betaalkaart op te waarderen. Uiteraard kun je hier ook de app voor gebruiken.

Foodcorners
De nieuwe foodpunten worden dus geopend in de tunnel en in de hoek van de O- en Z-tribune en zullen tijdens de wedstrijd tegen PSV voor het eerst open zijn. Geef ons ook even de kans daar aan te wennen. We doen ons uiterste best om zo goed, zo snel en zo lekker mogelijk jullie snacks te bereiden. In de snackcounters kun je géén drank halen en zijn twee bestelkassa’s aanwezig.

De poort tussen de O- en Z-tribune blijft open, zodat ook onze sfeersupporters de foodcorner kunnen bereiken. In de foodcorners verkopen we friet en snacks en hebben we tegen PSV ook curryworst met een broodje. Overigens blijft in alle drink- en eetgelegenheden ook het broodje worst te koop om gemakkelijk mee te nemen.

Het opwaarderen van de betaalkaart gaat het makkelijkst en snelst via de VVV-Venlo app!

Tot zondag!

mf2