Menu

Oog voor Talent?

vrijdag 8 juni 2018

Heb jij oog voor voetbaltalenten? Wil jij je kennis en inzicht voor onze club gebruiken? Kun je aan onderstaande eisen voor de functie jeugdscout voldoen? Dan is dit de kans om je aan te sluiten!

- Beschikbaarheid van 75% op scoutingszaterdagen
- Het scouten van een cluster met minimaal 6 clubs
- Pro actief contact met steunpunt coördinator en amateurclubs
- Aanwezig zijn bij enkele scoutingsbijeenkomsten in het seizoen

VVV-Venlo werkt op talentherkenning, talentontwikkeling en talentrechtvaardiging intensief samen met de KNVB. Voor het in kaart brengen van de grootste talenten binnen het verzorgingsgebied Noord- en Midden-Limburg bezoeken onze scouts jeugdwedstrijden bij de amateurverenigingen. Deze zijn verdeeld over de steunpunten Cuijk/Boxmeer, Venray/Horst, Venlo, Weert/Asten/Someren en Roermond. . 

Onze jeugdafdeling zoekt enthousiaste voetballiefhebbers die interesse hebben om te scouten. Voor de steunpunten Venray/Horst, Weert/Asten/Someren en Roermond zijn we op zoek naar minimaal één scout.

Mocht je interesse hebben om jeugdscout te worden bij VVV-Venlo dan kun je contact opnemen met Hoofd Jeugdscouting Joeri Janssen via jjanssen@vvv-venlo.nl. Hierbij graag in het kort vermelden welke voetbal ervaringen je tot op heden hebt en voor welk steunpunt jij graag wilt gaan scouten.

Als jeugdscout ontvang je een gratis seizoenkaart voor VVV-Venlo dat ook komend seizoen uitkomt in de Eredivisie. Tevens worden je reiskosten vergoed. 

 

mf2