Menu

Ook winst in laatste oefenduel

zaterdag 4 augustus 2018

Na in de hele voorbereiding ongeslagen te zijn gebleven, begint VVV-Venlo volgende week aan de competitie. Ook de laatste oefenwedstrijd, tegen FC Volendam, werd gewonnen. Op sportpark Dijckerhof in Reuver werd het 2-0.

Er waren nogal wat spelers die met pijntjes ontbraken. De aanvallers Opoku, Seuntjens, Mlapa en Grot konden niet meedoen tegen de Keuken Kampioen Divisionist en ook Rutten ontbrak. Toch was VVV duidelijk een maatje te groot voor de Noord-Hollanders. Kort voor rust was het Yahcuroo Roemer, net ingevallen voor de aangeslagen Linthorst, die de Venlonaren na voorbereidend werk van Tino Susic eenvoudig op 1-0 kon zetten. 

Kort na de hervatting tikte Susic op aangeven van Samuelsen de 2-0 binnen. VVV leunde daarop achterover en serieuze kansen bleven uit. Eén keer was Volendam dicht bij een tegentreffer, maar de bal caramboleerde van de ene paal tegen de andere paal en daarna in de grijpgrage armen van Lars Unnerstall.

Vanaf volgende week gaat het om de punten. VVV-Venlo trapt zaterdag ( 18.30 uur ) af in Tilburg, waar Willem II de eerste tegenstander is in het nieuwe seizoen.

VVV-Venlo - FC Volendam 2-0 ( 1-0 )
Doelpunten: 36. Roemer 1-0, 48. Susic 2-0.
Toeschouwers: 700. 
Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall, Kum, Röseler, Promes ( 77. Dekker), Roel Janssen ( 78. Borgmann), Van Bruggen, Post, Susic, Linthorst ( 33. Roemer), Van Ooijen ( 75. Simon Janssen), Samuelsen ( 61. Bastiaans). 

mf2