Menu

Openingsfeest Fancafé 'Beej Jan'

woensdag 20 oktober 2021

Door alle maatregelen rond het coronavirus heeft het even op zich laten wachten, maar op vrijdag 22 oktober wordt de opening van Fancafé ‘Beej Jan’ dan toch gevierd. Nu het eindelijk weer kan, willen we een feestje bouwen met onze supporters in een zo vol mogelijk fancafé.

Fancafé ‘Beej Jan’ is sinds 2021 de nieuwe thuisbasis van Fanclub D’n Twellefde Man, de officiële fanclub van VVV-Venlo. Sinds 2017 hadden de supporters geen eigen plek meer om samen te komen en daar kwam met de komst van het nieuwe fancafé eindelijk verandering in.

Vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na het laatste fluitsignaal zijn alle supporters welkom in Fancafé ‘Beej Jan’. Op vrijdag 22 oktober speelt VVV in Covebo Stadion - De Koel - tegen De Graafschap en op die avond organiseert VVV een openingsfeest met Feest DJ Mike na de wedstrijd en heerlijke Turkse pizza's van Pure Ingredients.

We hopen op een vol fancafé voor én na de wedstrijd, want het belooft een heerlijk avondje feestvieren te worden voor al onze supporters. Tot vrijdag 22 oktober!

mf2