Menu

Ouderen smikkelen van verjaardagstaartjes

maandag 8 februari 2021

Jarig zijn, maar je feestje niet kunnen houden… Dat was wat VVV-Venlo afgelopen zondag 7 februari overkwam. De Venlose voetbalvereniging had het ideale feestje voor ogen, weliswaar volgens alle coronarichtlijnen, maar toch: een verjaardagswedstrijd op de eigen verjaardag tegen dé oudste betaald voetbalclub van Nederland, Sparta Rotterdam… En daar hoort natuurlijk wat lekkers bij!

Voor alle mensen die zondag 7 februari jl. fysiek op de verjaardagswedstrijd aanwezig hadden mogen zijn, had de club geelzwarte verjaardagstaartjes laten maken door Broekmans Patisserie. Een grote 118 sierde ieder taartje, uiteraard als verwijzing naar het aantal jaar dat de club reeds bestaat.

Een fantastisch mooi idee, totdat Koning Winter roet in, in dit geval, de lekkernij gooide. De wedstrijd werd, samen met alle andere Eredivisiewedstrijden, zaterdagmiddag reeds afgelast. Een beslissing waar niets op af te dingen viel, want veiligheid van eenieder staat voorop! Maar wel een domper voor het verjaardagsfeestje.

Toch laat VVV-Venlo zich niet snel uit het veld slaan. In samenwerking met de VVV Foundation werd snel geschakeld en werd gezorgd dat de taartjes afgeleverd werden door Teammanager Wim Jacobs bij Het Antoniushuis in Venray, een thuis voor mensen met dementie. En zo konden zaterdagmiddag diverse ouderen tóch nog genieten van de heerlijke verjaardagslekkernij van VVV-Venlo, mede met dank aan Broekmans Patisserie.

mf2