Menu

Partners werven partners

donderdag 11 oktober 2018

Sportief verloopt het voetbalseizoen momenteel naar tevredenheid. Daarnaast is aan het begin van dit seizoen een commerciële doelstelling geformuleerd die wij als commercieel team natuurlijk graag willen behalen. Op dit moment hebben wij 90% hiervan gerealiseerd, een uitstekende prestatie, maar we zijn er nog niet helemaal. Hiervoor willen wij graag beroep doen op u als ambassadeur van VVV-Venlo.

Heeft u een prospect voor VVV, neem deze dan kosteloos mee
Een mooie gelegenheid om een prospect uit te nodigen is tijdens de wedstrijd tegen AZ op 25 november. Hiertoe stellen wij graag twee kosteloze businesskaarten beschikbaar. Natuurlijk staat het u altijd vrij om geïnteresseerde bedrijven aan te dragen bij het commercieel team.

Met de wedstrijd tegen AZ zouden wij graag vele prospect aangedragen door ons netwerk, kennis willen laten maken met VVV, met de businessclub, de vernieuwde businessruimte en onze goede sfeer tijdens de wedstrijden.

Heeft u een prospect voor VVV, dan mag u deze kosteloos meenemen naar de thuiswedstrijd tegen AZ op zondag 25 november. Deze kunt u aanmelden op via commercie@vvv-venlo.nl of via de link die later deze week op de businessapp verschijnt!

Spelregels
Wordt uw prospect ook daadwerkelijk partner binnen ons Netwerk, dan staan er leuke arrangementen voor u klaar, afhankelijk van het afgenomen pakket van de prospect.

  • Twee Vriendenseats*: U mag met vier personen een dagje naar Alpinecenter Bottrop
  • Twee Netwerkseats*: U gaat met twee personen genieten van twee nachten, inclusief ontbijt en één keer een driegangen diner in Van der Valk Hotel Brugge of Berlijn.

 *of een vergelijkbare afname van die prijsklasse

mf2