Menu

Peutertour van start

woensdag 7 november 2018

De maatschappelijke tak van VVV-Venlo is met een nieuw initiatief begonnen, de Peutertour. Daarmee worden ook de allerkleinsten betrokken bij de club. Het startsein werd gegeven in Hout-Blerick bij een locatie van Spring -Kinderopvang waar aanbod is voor peuters in de leeftijd van 2 - 4 jaar. 

Op welke kleur matje moet paprika? Welke tips staan op onze groenteplacemat? Hoe trap je de bal in het doel? De peuters deden samen met hun ouders enthousiast mee met de groentespelen, het eerste onderdeel van de VVV-Venlo Peutertour. De leuke Koelie placemat kregen de kinderen mee naar huis zodat ze er nog lang van kunnen genieten.

Tijdens de VVV-Venlo Peutertour komt VVV-Venlo drie keer op bezoek bij alle locaties van Spring in Blerick waar peuteraanbod geboden wordt. Eerst samen groente leren eten tijdens de groentespelen, dan de waterspelen en tenslotte de beweegspelen samen met Koelie. Met als grote doel om ouders en hun peuters te inspireren en faciliteren bij het aannemen van een gezondere leefstijl en te laten ervaren hoe leuk samen bewegen kan zijn. Samen met Koelie in topvorm.

De VVV-Venlo Peutertour wordt mogelijk gemaakt door VVV-Venlo, Spring Kinderopvang en Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo. Dit schooljaar gaat de maatschappelijke tak van VVV-Venlo op bezoek bij acht peuterspeelzalen.

mf2