Menu

Post gehuldigd voor 250 wedstrijden VVV

woensdag 20 oktober 2021

Danny Post wordt vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo – De Graafschap gehuldigd. De aanvoerder van VVV speelde tegen Excelsior zijn 250ste officiële duel in Venlose dienst en dus wordt hij vrijdag in het zonnetje gezet.

De in Amsterdam geboren Post kwam in de zomer van 2013 vanuit FC Dordrecht transfervrij over naar VVV, waar hij in zijn eerste seizoen direct tot 31 optredens kwam. Ook in de seizoenen daarna was Post een vaste waarde voor de Koelclub en in het seizoen 2016-2017 promoveerde hij met VVV naar de Eredivisie.

Vervolgens speelde de inmiddels 32-jarige Post vier seizoenen lang op het hoogste niveau en groeide hij uit tot aanvoerder van VVV. Vorig seizoen degradeerde VVV naar de Keuken Kampioen Divisie, maar ook toen bleef Post de Limburgse club trouw. Inmiddels is de captain bezig aan zijn negende seizoen bij VVV en is hij niet weg te denken uit De Koel.

Vorige week bereikte Post in het uitduel met Excelsior ( 3-0 verlies ) een indrukwekkende mijlpaal. In het Van Donge & De Roo Stadion speelde hij zijn 250ste officiële wedstrijd voor VVV. Daarom wordt Post, die in die 250 wedstrijden elf keer scoorde, gehuldigd voorafgaand aan het duel tussen VVV-Venlo en De Graafschap, dat vrijdagavond om 20.00 uur gespeeld wordt in Covebo Stadion – De Koel –.

mf2