Menu

Pre-order nu het nieuwe thuisshirt

woensdag 26 augustus 2020

Veuroetzich, vreugde, victorie

Het nieuwe thuisshirt is NU te bestellen. Met een heleboel gave nieuwe features die het shirt uniek en stijlvol maken, is dit écht een exemplaar wat je in bezit moet hebben.

Ben jij die Gouden Leeuw, die man óf vrouw van staal? Strijd jij samen met onze mannen iedere week weer ín geelzwart voor geelzwart? Voor vreugde en victorie?

‘In 1903 geboaore…’
VVV-Venlo zag in dit jaar het levenslicht. Mannen van staal vochten decennia lang als leeuwen voor de kleuren geel en zwart. Het oprichtingsjaar komt terug in de kraag van het shirt.

‘Klaassens, Nass, Tieeuwen, Manne van staol..’
Spelers uit de stad. Gehard in weer en wind. Streden voor eer en glorie van onze club, voor die 3 V’s, voor Venlo. Én regio. Die 3 V’s, zijn subtiel verwerkt in de zijkant van het shirt.

‘Driessen, Valckx, Leemans, Verdellen. Oet dörp en stad.’
Maar ook jaren later, nieuwe schrijvers, zelfde kleuren. Mannen uit de stad, mannen uit het dorp. Zelfverzekerd in het geelzwart, onze kleuren. Met de borst vooruit… Schreven zij, in De Koel, onze historie. Die geelzwarte kleuren zijn uiteraard prominent aanwezig. Met een mooie zwarte baan op de schouders. Krachtig en met uitstraling. Daarnaast zijn de kraag en de bies van een ander type hoogwaardig materiaal vervaardigd als het shirt zelf, om de authentieke en traditionele ‘look’ te versterken.

‘Geelzwart, gold waerd! De tied zal wederkiere. Janssen, Post, Linthorst. Vechten as lieuwe
In het nieuwe thuisshirt, geelzwart. Met de leeuw op de rug en gouden accenten.

Samen met jullie ontwikkeld. Een oproep onder onze supporters leidde in januari van het jaar 2020 tot vernieuwende ideeën en enkele gouden inzichten over de verwerking van bepaalde elementen. Samen met jullie…

‘Op nao nieje historie, Veuroetzich, Vreugde, Victorie!’
Klik op onderstaande knop om het nieuwe thuisshirt te pre-orderen. Vanwege Corona zijn de shirts dit seizoen helaas wat later beschikbaar (begin september), maar nu al wel te bestellen! Zorg dat je er vroeg bij bent en dat je het seizoen aftrapt met deze mooie nieuwe geelzwarte aanwinst! En met het Vooruitzicht op Vreugde en Victorie…!

mf2