Menu

Ralf Seuntjens verlaat VVV-Venlo

donderdag 11 april 2019

De wegen van Ralf Seuntjens en VVV-Venlo gaan na dit seizoen scheiden. De Brabander had een aflopend contract en besprekingen over een nieuwe verbintenis hebben niet tot een overeenkomst geleid, ondanks diverse pogingen daartoe.

Ralf speelt sinds 2015 bij VVV-Venlo en scoorde in die tijd 50 doelpunten. Er zal op gepaste wijze afscheid worden genomen van de vertrekkende speler.

'Bedankt fans'
Beste fans van VVV, de kogel is door de kerk.
Na vier prachtige jaren heb ik besloten om geen nieuw contract te tekenen bij deze mooie club. Ik heb de leeftijd waarop ik nog één keer een nieuwe stap in mijn carrière kan maken. Met pijn in het hart heb ik besloten hiervoor te kiezen.

Ik heb bij VVV-Venlo vier geweldige jaren gehad. In mijn eerste jaar werd ik meteen clubtopscorer en in de jaren daarna kreeg ik een andere rol waarin ik me met plezier schikte. Als middenvelder scoor je minder, maar is het belang dat je voor het team hebt minstens zo groot.

Met een vriendenploeg hebben we geweldige resultaten neergezet, maar niets kan altijd blijven duren. Daarom heb ik besloten ondanks het goede gevoel een andere keus te maken.

Ik wil alle supporters, medespelers, staf en personeel van VVV bedanken. Ik heb vier geweldige jaren gehad bij deze prachtige club. Ondanks mijn blijdschap met mijn nieuwe stap in mijn carrière, ga ik VVV met pijn in het hart verlaten. Bedankt voor alles!

mf2