Menu

Ralf Seuntjens weg bij VVV

vrijdag 3 mei 2019

Het contract van Ralf Seuntjens bij VVV-Venlo is na goed overleg tussen beide partijen ontbonden. Hij zal de laatste twee competitieduels van dit seizoen dus niet meer in actie komen voor de club. Later dit jaar zal afscheid worden genomen van de Bredanaar die vier seizoenen voor VVV uitkwam.

Seuntjens kwam in de zomer van 2015 vanuit Telstar naar Venlo en had meteen een belangrijke bijdrage aan de prestaties die het team leverde. Hij scoorde dat eerste seizoen 28 competitiegoals. Ook in de jaren daarna bleek Ralf een voetballer die een hoofdrol op zich nam binnen de selectie en er daarmee aan bijdroeg dat de resultaten van onze club boven verwachting waren. “Het waren mooie jaren waarin we prima prestaties hebben geleverd. Daar kijk ik met plezier op terug”, aldus de tot middenvelder ‘omgeschoolde’ centrumspits.

VVV-Venlo bedankt Ralf voor zijn inzet in de afgelopen seizoenen, waarin hij een belangrijke rol speelde binnen de spelersgroep. We wensen hem succes met het vervolg van zijn carrière.

mf2