Menu

Reactie n.a.v. berichtgeving pilot

vrijdag 9 april 2021

Reactie n.a.v. berichtgeving pilot ‘Eind april publiek in stadion’

Op woensdag 7 april jl. verscheen in de landelijke media het bericht dat het betaald voetbal op de definitieve lijst van de overheid staat met evenementen en locaties die in april een pilot mogen doen met sneltesten. Deze pilot vindt plaats in het weekend van 23, 24 en 25 april.

VVV-Venlo speelt op zaterdag 24 april uit tegen Sparta. Op Het Kasteel in Rotterdam mogen 2.000 toeschouwers op de tribunes zitten. Bij de pilotduels worden geen aanhangers van de bezoekende club toegelaten. De eerdere reactie van onze Algemeen Directeur Marco Bogers leest u hier.

Vooropgesteld staat, dat de club blij is dat deze stap wordt gezet. Naar aanleiding van deze berichtgeving krijg VVV-Venlo op dit moment echter ook allerhande vragen. Op deze uiteenlopende vragen kan de club momenteel helaas nog géén antwoord geven, aangezien er nog geen inhoudelijke zaken bekend zijn over de aanpak en werkwijze van de pilot in het betreffende voetbalweekend, laat staan over de uitkomsten van de pilot.

Als club zijnde hopen we uiteraard dat de pilot uitermate succesvol gaat zijn en daarmee de opmaat is naar het spelen met publiek in de stadions tijdens de laatste speelrondes van het Eredivisieseizoen.

Zodra daar meer nieuws over bekend is, zullen wij dit melden op onze communicatiekanalen

mf2