Menu

Reserves spelen gelijk in Breda

dinsdag 22 september 2020

Dinsdagmiddag 22 september jl. namen de reserves van VVV-Venlo het in Breda op tegen NAC Breda. Op het trainingsveld van de Bredase formatie speelde de ploegen met 2-2 gelijk.

Met mannen als Arjan Swinkels, Jafar Arias, Simon Janssen en Steffen Schäfer in de basis, begon de formatie van trainer Hans de Koning aan deze oefenwedstrijd. Ook de proefspelers Clément Couturier en Torino Hunte maakten hun opwachting in het Venloos blauw.  In de 41e minuut bracht Fiorini de gastheren op voorsprong: 0-1. Dat was ook meteen de ruststand.

Na de thee liet Aaron Bastiaans meteen zien waarom hij in de rust voor Torino Hunte binnen de lijnen was gekomen. De rappe aanvaller liet binnen 6 minuten de gelijkmaker aantekenen. Een kwartier kon VVV-Venlo de gelijke stand handhaven, toen bracht Vanacker de 2-1 voor de thuisploeg op het scorebord. Twee minuten voor tijd was het echter wéér Aaron Bastiaans die het net achter de NAC-doelman wist te vinden.

 Hans de Koning over de wedstrijd: “Een prima oefenwedstrijd om iedereen ook weer een keer met goeie weerstand in een wedstrijdsituatie kennis te laten maken. Wij hadden zelf net iets meer overwicht in de wedstrijd, maar komen twee keer op achterstand door twee momenten van onachtzaamheid. Aaron Bastiaans viel goed in na rust. De afspraak was dat Torino één helft zou spelen. Aaron verving hem na rust met verve. Hij maakte na ruim vijf minuten de eerste uit een voorzet van Tristan Dekker na een goed uitgespeelde aanval. De tweede volgde vlak voor tijd na hoog druk zetten en een goeie onderschepping. In een één tegen één situatie bleef Aaron koel: 2-2. Swinkels en Janssen maakten na hun blessures weer 90 minuten. Dat is lekker.”

Opstelling VVV-Venlo
Delano van Crooij, Dekker, Swinkels, Van Dijck ( 75. Nabbe), Coenen, Schäfer, Janssen, Couturier ( 58. S’rifi) , Hunte ( 46. Bastiaans), Arias, Roemer ( 69. Essanoussi)

mf2