Menu

Reserves VVV-Venlo verslaan ADO

maandag 27 september 2021

De reserves van VVV-Venlo hebben maandagmiddag in eigen huis afgerekend met de reserves van ADO Den Haag. Dankzij doelpunten van aanvoerder Danny Post en Thijme Verheijen werden de Hagenezen aan de kant gezet: 2-0.

VVV begon met Post in de basis. De aanvoerder van VVV maakte zijn rentree na een blessure en was direct belangrijk. Hij zette zijn ploeg na een kwartier op voorsprong door uit een corner de 1-0 binnen te werken. Na die openingstreffer vielen er lange tijd geen kansen te noteren, totdat Thijme Verheijen goed wegdraaide bij zijn directe tegenstander. De aanvaller kon vervolgens alleen op ADO-doelman Youri Schoonderwalt af en bleef oog in oog met de keeper uiterst rustig.

In de rust werden Post, Wassim Essanoussi, Joeri Schroijen en Mitchell van Rooijen gewisseld en kwamen Erik Sorga, Carl Johansson, Lennart Mehler en Jonas Hubert Theuerzeit in het veld. De eerste kans in het tweede bedrijf was voor ADO, dat met een goede vrije trap dicht bij de aansluitingstreffer was. De paal voorkwam echter een doelpunt. In het restant van de tweede helft kreeg ook VVV nog een aantal goede kansen via onder meer Johansson en Verheijen, maar gescoord werd er niet meer.

VVV-Venlo reserves – ADO Den Haag reserves: 2-0
14'. Danny Post
33'. Thijme Verheijen

Opstelling VVV-Venlo: Delano van Crooij; Ian Hussein Ngobi ( 65. Jens Jacobs), Mitchell van Rooijen ( 45. Lennart Mehler), Stan Henderikx, Yannick Leliendal; Danny Post ( 45. Jonas Hubert Theuerzeit), Kees de Boer, Wassim Essanoussi ( 45. Carl Johansson); Guus Hupperts, Joeri Schroijen ( 45. Erik Sorga), Thijme Verheijen.

mf2