Menu

Reserves VVV-Venlo winnen van MVV

maandag 6 december 2021

De VVV-Venlo reserves hebben maandagmiddag gewonnen op bezoek bij de reserves van MVV Maastricht. Op sportpark Wippertseheide wonnen de Venlonaren het Limburgse onderonsje dankzij twee doelpunten van Thijme Verheijen en één doelpunt van invaller Melano Thier: 1-3.

Met namen als Joep Munsters, Yannick Leliendal, Aaron Bastiaans, Ertan Hajdaraj en Verheijen stonden er verschillende spelers op het veld met ervaring in het eerste elftal van VVV. Laatstgenoemde opende de score al in de tiende minuut met een laag schot dat de doelman van MVV te machtig was. VVV kon echter niet lang genieten van het doelpunt van Verheijen, want tien minuten later stond het weer gelijk. Een doorgelopen MVV-middenvelder dook op voor Jens Craenmehr en liet de doelman van VVV kansloos van dichtbij.

Caenmehr zou zich later in het duel echter laten gelden. Voor rust hield hij zijn ploeg al een keer knap op de been, waarna Verheijen een goedlopende Venlose counter bekroonde met een doelpunt. De aanvaller kwam vanaf links naar binnen en schoot de bal onhoudbaar in de verre hoek. Daarmee bepaalde Verheijen de ruststand op 1-2. In de tweede helft kreeg MVV wat kansen, maar Craenmehr onderscheidde zich met een aantal goede reddingen.

De belangrijkste redding verrichtte hij na een uur spelen. De scheidsrechter gaf MVV een verlaat Sinterklaascadeautje door de bal op de strafschopstip te leggen, maar Craenmehr stopte de matig ingeschoten penalty.  Daardoor bleef VVV op voorsprong staan en die voorsprong werd een kleine tien minuten voor tijd nog groter. Invaller Niek Munsters ging alleen op het vijandelijke doel af en legde de bal breed op Melano Thier, die simpel binnen kon schieten en zijn invalbeurt bekroonde met de derde Venlose treffer van de wedstrijd. 

mf2