Menu

Resifence.nl nieuwste broeksponsor

zondag 19 januari 2020

Tijdens de eerste seizoenshelft sierde KIKA de broeken van de eerste elftalspelers van VVV-Venlo. De geste om deze prominente plek op het VVV-tenue beschikbaar te stellen aan dit fantastische goede doel, werd aangeboden door de nieuwe broeksponsor: Resifence.nl.

Het bedrijf is een nieuwe webshop met een breed online assortiment aan tuinafscheidingen, hekwerk en poorten voor de particuliere markt. Resifence.nl is met ingang van de competitiewedstrijd VVV-Venlo – PSV en de gehele tweede seizoenshelft dan ook op de broeken te zien.

Resifence.nl helpt om de tuin een verlengstuk van je huis te maken. Het bedrijf biedt totaaloplossingen op het gebied van privacy, rust en gezelligheid voor elke tuin! Met een uitgebreid assortiment aan afrasteringen, hekwerken en poorten heeft Resifence.nl alles in huis om de tuin af te schermen en aan te kleden.

Op Resifence.nl is alles in een makkelijk en helder overzicht samengebracht. Van volièregaas tot stevige dubbelstaafmatten en van bijbehorende bevestigingspalen tot poorten met stevig sluitwerk: Resifence.nl heeft het allemaal.

Directeur Marco Bogers van VVV-Venlo: “We zijn trots op deze nieuwe partner van het VVV-Venlo netwerk. Een nieuw gezicht op de markt, die het platform dat de club biedt op waarde schat. Resifence.nl vertaalt dat vertrouwen ook meteen in een overeenkomst voor drie seizoenen. Daarnaast is het feit dat zij KIKA in de eerste helft van het seizoen ondersteunden door hun plek op de broek beschikbaar te stellen, een blijk van maatschappelijke betrokkenheid. Kortom een nieuwe partner met het geelzwarte hart op de goeie plaats! Samen met Resifence.nl gaan we voor een succesvolle en sfeervolle tweede seizoenshelft.”

Resifence.nl is niet alleen thuis in sfeer en veiligheid, maar ook thuis in Covebo Stadion - De Koel -!

€ 5350,35
De heer Jos Peters van Resifence.nl overhandigde in de rust van VVV-Venlo - PSV een cheque aan KIKA-vertegenwoordiger Bart van de Ven. Met dank aan broeksponsor Resifence én alle donateurs is voor KIKA € 5350,35 binnengehaald. Een fantastisch bedrag tijdens een hele mooie voetbalmiddag!

mf2