Menu

Neudecker eerste nieuwe aanwinst

vrijdag 17 mei 2019

De eerste nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen is de 22-jarige Richard Neudecker die afkomstig is van FC St. Pauli. De aanvallende middenvelder speelde in de jeugd bij onder meer 1860 München en koos drie jaar geleden voor FC St. Pauli in Hamburg. Daar was hij een gewaardeerde basisspeler. Hij gaf hij eerder dit jaar aan zijn aflopende contract niet te willen verlengen. Volgens Duitse media werd hij intensief gevolgd door diverse clubs, waaronder PSV en AZ en diverse clubs uit de Duitse 1. Bundesliga.

Manager Voetbal Stan Valckx is blij met de komst van Neudecker. “Het is prachtig dat een speler van dit kaliber voor VVV kiest. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel plezier aan hem gaan beleven.”

Ook Neudecker zelf is blij met zijn nieuwe avontuur. “Ik heb een heel goed gevoel bij deze club en de mensen met wie ik gesproken heb. Ik ben blij bij VVV de komende jaren mijn beste beentje voor te kunnen zetten. Natuurlijk wil ik op termijn spelen in de 1. Bundesliga, maar ik denk me juist bij VVV-Venlo te kunnen ontwikkelen om daar terecht te komen.”

Neudecker tekent in Venlo een contract voor drie jaar.

mf2