Menu

Roel Janssen verlengt contract

dinsdag 5 juni 2018

Roel Janssen speelt ook de komende twee seizoenen bij VVV-Venlo. Zijn aflopende contract is verlengd, zodat de verdediger ook de komende jaargangen in het geelzwart te zien zal zijn.

Vanaf zijn vakantieadres reageert de Venlonaar, die binnenkort 28 wordt, verheugd op zijn contractverlenging: “Heerlijk om nog minstens een jaar met VVV-Venlo in de Eredivisie te spelen. Dat kan eigenlijk niet beter. Ik ben blij en tevreden met deze contractverlenging.”

Ook VVV’s Manager Voetbal Stan Valckx is blij dat het contract met Janssen verlengd is. “Roel heeft natuurlijk de nodige ervaring en het is mooi om ervaren verdedigers in de selectie te hebben. Dat hij blijft is goed voor de herkenbaarheid naar onze supporters.”

Janssen kijkt vooral uit naar de wedstrijden tegen Fortuna Sittard. Hij speelde zelf vijf seizoenen in Sittard en kijkt met veel plezier terug op zijn tijd daar. “Absoluut leuk om weer tegen hen te kunnen spelen en dan ook nog in de Eredivisie. Al heb ik natuurlijk niet zo’n beste herinnering aan de wedstrijd in ons kampioensjaar tegen Fortuna. Toen kreeg ik rood.”

Intussen is ook duidelijk geworden dat Torino Hunte volgend seizoen niet meer bij onze club speelt. Torino speelde drie seizoenen in Venlo. We wensen hem veel succes bij het vervolg van zijn carrière.

mf2