Menu

Roel Janssen vertrekt naar Fortuna Sittard

dinsdag 21 april 2020

Verdediger Roel Janssen vertrekt na afloop van het huidige seizoen naar provinciegenoot Fortuna Sittard. Hij tekent in Sittard een contract dat hem voor drie seizoenen verbindt aan de geel-groenen.

De 29-jarige Venlonaar maakt daarmee voor de tweede keer de overstap van VVV-Venlo naar de Sittardse buurclub. Dat deed Janssen ook al in de zomer van 2011. Toen kwam hij in vijf aaneengesloten seizoenen in totaal 141 keer uit voor Fortuna. Daarin scoorde hij negen maal. Zijn hoogtepunt daarbij was ongetwijfeld de derby tegen Roda JC in januari 2015, waarin hij drie keer het net wist te vinden.

In de zomer van 2016 keerde Janssen terug op het ‘oude nest’ in De Koel. Hij tekende een tweejarig contract en promoveerde in dat seizoen meteen naar de Eredivisie met de geelzwarten. In 2018 verlengde hij zijn overeenkomst andermaal met twee seizoenen. In de drie seizoenen die hij met VVV-Venlo in de Eredivisie speelde, had hij overwegend een basisplaats. In totaal kwam Janssen tot 107 wedstrijden voor de Koelclub. Hij scoorde daarin één keer.

Wij bedanken Roel voor alles wat hij voor de club heeft betekend en wensen hem heel veel succes bij deze nieuwe stap in zijn carrière.

#RoelBedankt

mf2