Menu

Samen lange wachtrijen voorkomen

woensdag 11 augustus 2021

Het seizoen is begonnen! De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen was voor vele supporters iets om naar uit te kijken. Na lange tijd zonder fans was het duidelijk te zien dat ook onze spelers jullie gemist hebben en mede dankzij jullie steun werd het eerste punt van het seizoen binnen gehaald.

De drukte rondom deze eerste thuiswedstrijd, in combinatie met de coronamaatregelen, zorgde voor lange wachtrijen voor de ingangen en de Fanshop van het stadion. Het resulteerde er zelfs in dat een aantal supporters de eerste minuten moesten missen van de wedstrijd. Dat willen we natuurlijk voorkomen.

Tijdsloten
Daarom gaan we vanaf de eerstvolgende wedstrijd opnieuw met tijdsloten werken voor alle supporters die naar het stadion komen. Samen zullen we ervoor gaan zorgen dat alle supporters binnen anderhalf uur voor de wedstrijd zo verdeeld mogelijk binnenkomen. Hierdoor voorkomen we lange wachtrijen en zorgen we er samen voor dat iedereen op tijd binnen is om de aftrap van de wedstrijd te zien.

Hieronder is een schema weergegeven van de tijdsloten per tribunevak en verzoeken wij onze supporters dringend om je aan onderstaande tijdsloten te houden gedurende alle thuiswedstrijden in de coronaperiode.

Ingang tunnel:
Z3/Z4/Z5: Tussen 90 en 60 minuten voor de wedstrijd.
Z1/Z2/Z6/Z7: Tussen 60 en 30 minuten voor de wedstrijd.
W4/W5/W6: Tussen 60 en 30 minuten voor de wedstrijd
VN + VW: Tussen 40 en 10 minuten voor de wedstrijd

Ingang Oost:
O4/O5: Tussen 90 en 60 minuten voor de wedstrijd:
O3: Tussen 90 en 60 minuten voor de wedstrijd.
O2: Tussen 60 en 30 minuten voor de wedstrijd.
O1: Tussen 40 en 10 minuten voor de wedstrijd.

Wat heb je nodig om een wedstrijd van VVV-Venlo te bezoeken in ‘coronatijd’?
Om voor een snellere doorstroom te zorgen van de wachtrijen, vragen wij alle supporters om de volgende ‘bewijzen’ gereed te houden om te laten scannen door onze stewards.

  • Geldig identiteitsbewijs;
  • Geldig toegangsbewijs voor de betreffende wedstrijd (seizoenkaart, los ticket óf Businesskaart);
  • Een volledig vaccinatie- óf herstelbewijs middels de CoronaCheck-app óf het gele boekje. Of een negatieve coronatest, afgenomen binnen 24 uur voor de wedstrijd. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.
mf2