Menu

Samenwerkingsovereenkomst

donderdag 12 september 2019

Zaterdagavond zullen de amateurclubs SV Schwarz-Weiss Schwanenberg 1931 e.V. uit Erkelenz Duitsland en het Brabantse NWC Asten de samenwerking met de jeugdopleiding van VVV-Venlo ondertekenen.
SV Schwarz-Weiss Schwanenberg sluit zich als tiende Duitse PartnerClub aan bij VVV-Venlo. Bieden zoeken de samenwerking in de Duitse Grenzregion. De club staret in het nieuwe seizoen 2019-2020 met vijf senioren- en 13 jeugdteams en telt 420 leden. Het eerste elftal speelt in de Kreisliga B Heinsberg. Schwarz-Weiss heeft haar thuishaven in de plaats Erkelenz gelegen in Kreis Heinsberg in de Duitse deelstaat Nordrhien-Westfalen.

Voor meer informatie zie de website www.sv-schwanenberg.de . Herzlich willkommen Schwarz-Weiss.
NWC Asten, voluit Noad-Wilhelmina Combinatie, werd opgericht op 19 mei 1928. De amateurclub speelt op het plaatselijke sportpark ’t Root en wekelijks komen 11 senioren-, twee vrouwen-, een veteranen en 39 jeugdteams, waaronder twee meisjesteams, in actie. Het eerste elftal werd het afgelopen seizoen kampioen in de 3e klasse C en komt dit nieuwe seizoen uit in de 2e klasse. De plaats Asten (Brabants; Ááste) ligt in de provincie Brabant en telt ruim 13.000 inwoners. Samen met de kernen Heusden en Ommel wordt de gemeente Asten gevormd. Voor verdere informatie zie www.nwc-asten.nl . Ook NWC van harte welkom.

mf2