Menu

Seacon verlengt hoofdsponsorschap

vrijdag 6 augustus 2021

Al ruim 15 jaar prijkt de naam van Seacon als hoofdsponsor op de borst bij de selectie van VVV-Venlo. Door dik en dun heeft de Venlose logistieke gigant VVV-Venlo de afgelopen jaren altijd gesteund en ook nu spreken ze het vertrouwen weer uit door het hoofdsponsorschap van de Venlose club voor onbepaalde tijd te verlengen.

Aansluitend aan de presentatie ‘VVV-Venlo – Blik op de toekomst’, vrijdagmiddag 6 augustus, is de nieuwe overeenkomst in de aanwezigheid van diverse belangrijke stakeholders ondertekend door Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo, en Frank Hermans, directeur van Seacon Logistics.

Frank Hermans, directeur van Seacon over de verlenging: “Ons jarenlange partnerschap is een perfect voorbeeld van hoe partnerschap in de sport beide partijen sterker kan maken. Als Seacon kunnen wij ons eigenlijk niet meer voorstellen dat we dé club uit ónze stad niet zouden ondersteunen. Wij kijken erg uit naar het nieuwe seizoen!”

Algemeen Directeur Marco Bogers van VVV-Venlo onderschrijft dat: “Wij zijn zeer verheugd met dit gebaar van Seacon. De verlenging van de overeenkomt met Seacon is daarnaast wederom een positieve ontwikkeling die, naast alle eerdere positieve berichten rondom de club, zorgt voor een sterk vertrouwen in het aankomende seizoen en de toekomst.”

mf2