Menu

Seizoensafsluiting: VVV-Venlo - Vitesse

woensdag 24 april 2019

Het einde van dit Eredivisie seizoen is alweer in zicht en met zekerheid kunnen we zeggen: ook volgend jaar spelen we weer Eredivisievoetbal! Echter voordat het zover is, spelen we nog twee wedstrijden. Eerst spelen we de uitwedstrijd bij PEC Zwolle, waar we oud VVV’ers Lennart Thy, Clint Leemans en Vito van Crooij zullen treffen. Drie dagen later, op woensdag 15 mei, spelen we de laatste wedstrijd van dit seizoen: VVV-Venlo - Vitesse.

Tickets vanaf 5 euro
Een uiterst succesvol seizoen dat niet alleen te danken is aan de spelers op het veld, maar ook zeker aan onze supporters, fans en iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Een collectieve prestatie en daarom willen wij dit seizoen ook in stijl afsluiten, namelijk in een volle Koel! Een speciale actie voor deze wedstrijd: Alle tickets gaan namelijk de deur uit voor slechts € 10,00! Kinderen tot en met 14 jaar betalen slechts €5,00 voor een kaartje. Deze prijzen gelden voor alle tribunes. Bestel hier jouw tickets.

Samen maken we er een voetbalfeest van en laten we zien waarom deze club thuishoort waar het nu staat: in de Eredivisie!

Buffet Beej Benders
Voorafgaand aan de wedstrijd VVV-Venlo - Vitesse bestaat er voor de fans ook nog de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief te dineren bij Beej Benders. Dus scoor die combideal en maak van jouw voetbalavond een avondje uit! Klik hier voor meer informatie.

Heb je al een ticket?
Kijk jij ook uit naar deze wedstrijd en heb jij al een ticket gekocht? Geen probleem! In onze Fanshop helpen wij je graag en krijg je op vertoon van je ticket het verschil in aankoopprijs terug.

mf2