Menu

SeizoensKickoff 2021-2022 groot succes

woensdag 13 oktober 2021

Na anderhalf jaar niet meer in grote aantallen samen te zijn geweest door corona, was het dinsdag dan eindelijk tijd voor onze SeizoensKickoff. Samen met ruim 150 partners werd het businessseizoen officieel afgetrapt.

We waren te gast bij Van der Valk Hotel Venlo en mochten een kijkje nemen in hun splinternieuwe hotel, waar we een van de eerste gasten waren in de unieke rooftop bar op de twaalfde verdieping. Hier werden onze staf en selectie door Jaap Litjens voorgesteld aan het netwerk. Daarna was het tijd voor actie.

In een bijzonder verrassende activiteit onder leiding van Lennart Peeperkorn bouwden we onze eigen Chainreaction. Hierbij stonden onderling delen, gunnen en communiceren centraal. Het leverde veel enthousiasme op en er werd uiteindelijk een fantastisch eindresultaat behaald. Vervolgens luisterden onze partners naar een interactief vraaggesprek met VVV-trainer Jos Luhukay, Manager Voetbal Stan Valckx en aanvoerder Danny Post, waarna het muzikale slotakkoord voor Bart & Karlijn was.

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst die naar meer smaakt. Een speciaal woord van dank aan onze partners Van der Valk Hotel Venlo, Jeroen Bongers, Viva Balonia en Beeldwerk.

Tot op een van onze volgende events!

mf2