Menu

SeizoensKickoff Young Business Club

maandag 10 september 2018

Afgelopen woensdag vond voorafgaand aan de officiële SeizoensKickoff ook de Kickoff van de Young Business Club plaats. Met een opkomst van 30 leden een prima bezochte bijeenkomst.

In Art Center de Raay werden onze leden ontvangen door Frank en Iris. Na een leuke en informatieve rondleiding door de (kunst)kelders van het Art Center was het de beurt aan oud voorzitter Gijs Hendrikx.

Gijs reikte in het kader van zijn afscheid een klein cadeautje uit, de heuse YBC speld! Alle leden kregen er eentje uitgereikt, uiteraard gaan we er van uit dat iedereen deze tijdens de wedstrijd met trots zal dragen.

Zo zijn we altijd herkenbaar in de Rabobank BusinessLounge. Daarna hebben we tijdens een informele borrel kennis gemaakt met de nodige nieuwe leden. Zij kregen de opdracht om zich kort voor te stellen tijdens een elevator pitch.

Een leuke manier om kort en krachtig kennis met elkaar te maken. De eerstvolgende thuiswedstrijd is 22 september tegen NAC, een belangrijke “6 punten wedstrijd” tegen een directe concurrent, we rekenen dus op een hoge aanwezigheid van de Young Business Club. Het volgende event is alweer op 5 oktober; Dan zijn we te gast bij het Stationshotel waar we na een korte rondleiding gaan luisteren naar het verhaal van Erwin Boom, Wethouder in Venlo. Een Young Professional in de politiek.

YoungBusinessClub #isdrbeej

mf2