Menu

Selectie bezoekt VenloopKids-middag

woensdag 27 maart 2019

Woensdagmiddag vond in het Julianapark weer de jaarlijkse VenloopKids-middag plaats. Voor alle kinderen uit de regio met hun ouders, opa’s en oma’s of met hun leerkrachten en klasgenootjes was er vanalles te beleven. Kinderen maken tijdens deze middag kennis met sport en worden bewust gemaakt van een gezonde leefstijl. 

Het hoogtepunt van de middag was natuurlijk het bezoek van de VVV-Venlo selectie. De spelers arriveerde onder grote belangstelling van de vele handtekeningenjagers die er natuurlijk als de kippen bij om van iedere speler een handtekening te scoren! Al snel werden verschillende posters en VVV-shirts volgekrabbeld!  

Ook was onze eigen eSporter Sandro Cooiman binnen in het paviljoen te vinden. Hij voorzag de kinderen van de nodige FIFA-tips. Hierbij konden de kinderen elkaar uitdagen voor een potje FIFA. De echte FIFA-experts durfden zelfs Sandro uit te dagen voor een potje. Ook Ralf Seuntjens speelde een potje mee! Deze wedstrijd werd natuurlijk gewonnen door het team van Ralf.

Naast het spelen van FIFA werd er natuurlijk ook een echt potje gevoetbald. Lars Unnerstall en Delano van Crooij kregen van de kinderen al snel de taak om de 2 doelen te verdedigen. Toch lieten de keepers ook zien dat ze niet alleen maar geweldig kunnen keepen, maar ook een aardig potje mee kunnen voetballen!

Het was een supertoffe middag in het Julianapark!

mf2