Menu

Selectie strijdt voor VoorVechters

woensdag 23 september 2020

Normaliter strijden ze op de groene grasmat: de selectie van VVV-Venlo. Sinds kort strijden onze matadoren ook voor mensen die het wat minder hebben. De VVV-selectie adopteerde afgelopen week vijf VoorVechters-kaarten en zorgt er daarmee voor dat er iedere wedstrijd weer enkele ‘vechters’ meer naar het stadion kunnen komen.

En die extra steun is op zijn beurt weer een boost voor de spelers zelf. Dat verwoorden Josua John, Tobias Pachonik, Jafar Arias, Roy Gelmi en aanvoerder Danny Post namens de gehele selectie op een mooie manier:

Wij als spelers van VVV-Venlo,

Kunnen niet zonder onze supporters.

Jong of oud, man of vrouw, rijk of arm…

Iedereen is belangrijk!

Daarom doneren wij als spelersgroep VIJF VoorVechterskaarten. Wij hopen jullie snel te mogen begroeten in Covebo Stadion - De Koel -.

WE NEED YOU!!!

Danny Post vult nog aan: “Wij zijn als selectie van VVV-Venlo dankbaar voor het feit dat we deze mensen een klein steuntje in de rug kunnen geven. Zij steunen óns immers iedere wedstrijd! Is het niet ín het stadion, dan wel vanuit thuis op hun eigen manier. Nu is het onze beurt om hen een keer te ondersteunen en hen te bedanken voor die jarenlange support.”

VoorVechters
In Venlo en regio wonen nog steeds heel veel mensen die onder de ‘armoedegrens’ leven en iedere dag moeten vechten tegen de uitdagingen die onze maatschappij met zich meebrengt.

Om juist bij deze mensen een lach op het gezicht te toveren, doneerden onlangs al een groot aantal (oud) spelers en trainers, personeel, bedrijven, organisatie én supporters(groepen) onder de vlag van het project 'VoorVechters' van de VVV Foundation, een seizoenkaart aan de mensen die niet in staat zelf om er zelf aan te kunnen schaffen.

Word ook VoorVechter
Door één of meerdere seizoenkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs van € 190,30 per stuk doneert u een lach en steunt u tevens de club. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail inclusief een betaallink. Kijk hier voor meer informatie of om ook een VoorVechterskaart te doneren.

mf2