Menu

Update: winnende lotnummers zitzak

zondag 19 januari 2020

Bij de opkomst van de spelers, voorafgaand aan VVV-Venlo - PSV, kleurde Covebo Stadion - De Koel - volledig geelzwart. Een mooie sfeeractie met nog een extra verrassing!

Ingevouwen in de gele of zwarte vellen zat een flyer van Drukwerk4you. Iedere supporter kan gaan genieten van een gratis diner bij ABC Restaurant in Sevenum. Maar dat was nog niet alles. In de rust werden er namelijk 5 winnende codes bekend gemaakt. Als deze overeenkwamen met het lotnummer op uw flyer dan won u een unieke VVV-Venlo zitzak!

Fans met de winnende code in hun bezit, kunnen zich meteen na de wedstrijd melden in de Fanshop van VVV-Venlo, gelegen in het hoofdgebouw. Daar kunt u uw eigen VVV-zitzak in ontvangst nemen. 

De winnende lotnummers zijn: 00702, 01850, 03795, 05401 en 06588.


Kleur De Koel geel-zwart en zit voortaan als een Koning

Zondag 19 januari speelt VVV-Venlo de kraker tegen PSV Eindhoven (aanvang 12.15 uur). In een volle Koel gaat het dak eraf. Een middag vol passie en sfeer!

Onze partner Drukwerk4You heeft een prachtige sfeeractie in petto deze middag. Middels een heuse ‘choreo’ van gele en zwarte vellen, kleuren we Covebo Stadion – De Koel – met z’n allen geelzwart. Daarbij maakt u deze middag kans op het winnen van één van de vijf VVV-zitzakken! Zit u voortaan ook als een Koning?

Hoe werkt ‘t? Op uw stoeltje vindt u een groot geel of zwart vel. Het verzoek is om deze bij opkomst van de spelers in de line-up boven uw hoofd te houden. Het resultaat zal oogverblindend zijn!

Ingevouwen in uw vel treft u een flyer van Drukwerk4You op uw stoel, waar een unieke code op staat. Lees deze flyer aandachtig door en hou ‘m bij de hand in de rust van de wedstrijd. Dan verschijnen namelijk op de videowalls in het stadion de vijf winnende codes.

Heb je de winnende code in je bezit? Meld je dan meteen na de wedstrijd in de Fanshop van VVV-Venlo, gelegen in het hoofdgebouw. Daar mag je je eigen VVV-zitzak in ontvangst nemen. 

Samen met Drukwerk4You zorgen we voor een fantastische sfeer en een kolkende Koel!

mf2