Menu

Soep met ballen

maandag 5 november 2018

VVV-Venlo en de maatschappelijke tak van de club timmeren al meerdere jaren aan de weg met hun partners om een aantal inwoners van Noord-Limburg een extra steuntje in de rug te geven. Met dat doel haarscherp voor ogen organiseren we op dinsdag 18 december ‘Soep met ballen: de kersteditie’, waarvoor diverse instanties in de regio worden uitgenodigd. De ingrediënten die middag zijn een mooie beleving van het VVV-Venlo gevoel, laagdrempelige en leuke beweging en natuurlijk een luxe lunch.

De doelgroep die we graag willen bereiken zijn 55-plussers die met de Kerst iets extra’s verdienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eenzame ouderen, dak- en thuislozen of mensen met een chronische ziekte etc. De kersteditie van ‘Soep met ballen’ vindt plaats op 18 december van 11:00 tot 14:00 uur in Seacon Stadion - De Koel -.

Wij willen u als trouwe partner graag de mogelijkheid geven om mensen die het volgens jullie verdienen aan te dragen voor deze editie. Aanmeldingen kunnen aangedragen worden via commercie@vvv-venlo.nl.

mf2